Kaymakam halkın ayağına gidiyor

Kaymakam halkın ayağına gidiyor

Erdek Kaymakamı Atakan Atasoy, yaşanan problemlerin çözüm noktası olarak gördüğü kırsal mahalleleri ziyaret ederek halkı dinliyor.

Erdek Kaymakamı Atakan Atasoy bürokraside alışıla gelmişin dışında, halk ile iç içe davranışlarıyla adından söz ettiriyor.

Makama endeksli kalmayarak çıktığı sokakta zaman zaman uğradığı esnaflar ve vatandaşlarla sohbetini esirgemeyen Kaymakam Atasoy bu davranışını bir üst noktaya taşıyarak beraberinde daire müdürleri ile birlikte kırsal mahalle ziyaretlerine başladı.

Kaymakam Atasoy, Kırsal Narlı Mahallesine gerçekleştirdiği ziyarette, beraberinde İlçe Jandarma Bölük Komutanı J. Yzb. H. İbrahim İlanku, İlçe Emniyet Müdürü Serkan İnceöz, İlçe Tarım Müdürü Dilek Işıktaş, Yazı İşleri Müdürü İsmail Tüfek, İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Erdinç Camgöz, İlçe Müftüsü Mehmet tüfekçioğlu  ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sabri Keçici hazır bulundu.

Kırsal Narlı Mahallesi sakinleri alışık olmadıkları şekilde Erdek ilçe protokolünü karşılarında görüp, dilek ve beklentilerini doğrudan iletmelerinden duydukları memnuniyeti dile getirip, Kaymakam Ayasoy'u daha sık mahallelerinde görmek istediklerini belirttiler.



Anahtar Kelimeler: Kaymakam halkın ayağına gidiyor
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı