Kaymakam Kaygısız`dan kitap desteği

Kaymakam Kaygısız`dan kitap desteği

Kim Milyoner Olmak İster” programında başarılı olan Ümmüye GÜRBÜZ'e, Erdek Kaymakamı İsmail KAYGISIZ kitap armağan etti.



...Ünlü sunucu Kenan IŞIK'ın sunduğu Kim  Milyoner Olmak İster” programına çıkarak başarılı bir performans gösteren Ümmüye GÜRBÜZ'ü, Erdek Kaymakamı İsmail KAYGISIZ VE Eşi Hatice KAYGISIZ ikamet ettiği Hamamlı Köyündeki evinde ziyaret etti.


Hamamlı Köyündeki evinde kızı ve oğluyla beraber kalan Ümmüye GÜRBÜZ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirttikten sonra” Yarışmaya başvuru yaptıktan sonra 6 sınav ve mülakattan geçerek yarışmacı olmaya hak kazandım. Yarışmaya yerel kıyafetimle katıldım. Daha iyi performansla ileri soruları görebilirdim. Fakat yarışmanın heyecanından bildiğim soruda tüm jokerlerimi kullandım. Sağlık olsun. Kısmet buraya kadarmış. Yarışma salonundaki seyircinin ayağa kalkarak beni alkışlamasından ve Kenan IŞIK Bey'in yarışma sırasında duygulanarak ağlamasından   çok utandım. Yarışmak, o heyecanı yaşamak çok güzeldi. Dualarıyla bana destek olan herkese şükranlarımı sunuyorum.” diyerek duygularını dile getirdi.

Kaymakam KAYGISIZ ise” Ümmüye Hanımı medeni cesaretinden dolayı kutluyorum. Soruları son derece hızlı ve soğukkanlılıkla cevapladı. Son soruya kadar gitmesini televizyon başında seyrederken çok istedik. Güzel yarıştı. Kendisi yarışırken aynı zamanda Erdek ilçemizin tanıtımına da katkıda bulundu. Kendisi çok kitap okuduğundan dolayı bugün hem ziyaret hem de kitap hediye etmek için buradayız. Evinde onu kitap okurken gördük. Ümmüye Hanımın kitapları çok, kitaplığı yoktu. Bu eksikliği de Bandırma'nın  mümtaz esnaflarından Ayna Alışveriş Mağazaları sahibi Emin TURGUT     tarafından sağlandı. Emin Bey yarışmayı evinde televizyondan seyrederken, Ümmüye GÜRBÜZ'ün yarışmadaki performansından ve kitap okuyan biri olmasından etkilendiklerini, kendilerine kitaplık hediye etmek istediklerini iletince kabul ettik. Ümmüye GÜRBÜZ Hanım bizleri çok güzel misafir etti. Kendisine teşekkür ediyor, yaşamında başarılarının devam etmesini diliyoruz.” Açıklamasında bulundu.



 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli