Kaymakam Parlak`tan doğa safarisi

Kaymakam Parlak`tan doğa safarisi

Gönen Kaymakamı Hüseyin Parlak,Doğa`yı yakından keşfedici safarilerle ilçenin geneline nüfus ediyor.

Gönen’i her yönüyle tanımak, her boyutuyla hâkim olmak açısından yoğun mesaisinden zaman ayırarak çevre gezilerini sürdüren Kaymakam Hüseyin Parlak’ın yolu bu kez de insanı çeken, cezp edici doğa görünümü  Akçapınar ve İncirli Köyleri oldu.

                Geçtiğimiz hafta içinde yanında Gönen Halk Bankasının kısa süre önce emekli olan çok sevilen müdürü Yalçın Karataş olduğu halde çevre harikası Akçapınar ve İncirli Köylerine ziyarette bulunan Kaymakam Hüseyin Parlak’a Akçapınar’a gelişinden itibaren gezi sonuna kadar Gönen`in yetiştirdiği önemli bilim adamı ve saygın değerlerimizden İTÜ emekli dekanlarından Prof. Dr. Ahmet Dervişoğlu refakatçi olarak yer aldı.

                Coğrafi yapı olarak etrafı dağlarla ve devamı niteliğinde tepelerle çevrili Gönen`in seyrine doyum olmaz manzarasından bir süre bölgeyi inceleyen ve yanındakilerle bir dizi değerlendirmelerde bulunan Kaymakam Hüseyin Parlak, doğal çevre bakımından şanslı olan Gönen`in ve insanlarının maddi değerlerine olduğu kadar manevi değerlerine de sahip çıkmasının önemine vurgular yaptı. Günün anısına yakalanan pek çok anın fotoğrafında  gezi heyeti bir süre de İncirli Köyüne uğradı ve köy halkından hazır bulunanlarla kısa süreli sohbet etti.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli