Kaymakam Parlak`tan, Kızılay`a ziyaret

Kaymakam Parlak`tan, Kızılay`a ziyaret

Gönen Kaymakamı Hüseyin Parlak,Kızılay şubesi ziyaretinde, hizmetlerine tanık olduğu yönetime teşekkür etti.

Gönen Kaymakamı Hüseyin Parlak demokratik kitle kurum ve kuruluşlarına olan ziyaretlerini Kızılay şubesine gerçekleştiridiği programla sürdürdü.  

Kaymakam Parlak Kızılay haftası nedeni ile Kızılay şubene yaptığı ziyarette Başkan ve yönetim kurulu tarafından karşılandı.

Gönen`de uzun soluklu ve kalıcı şevkat projeleri ile toplumdan büyük takdir toplayan hizmetlerini anlattı.

Kaymakam Parlak, Kızılay`ın geleneklere uygun ``Karagün dostu`` kimliğini en güzel yaşatan kurum olarak, yönetiminden personeline ulvi bir hizmet üstlendiğini bu nedenle mesai içinde bulunan insanların görev zorunluluğu değil vicdani aşkla çalıştıklarını ifade ederek, katkı ve emeği geçen tüm Kızılay camiasına, Kızılay vasıtası ile muhtaç insanlara yardım elini uzatan hamiyetperverlere teşekkür etti.

Ziyarette Gönen Emniyet Müdürü Umut Ede, Milli Eğitim Müdürü İsmail Yılmaz, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Cem Eryılmaz, İlçe Müftüsü Hayrullah Yavuz Kaymakam Hüseyin Parlak’ın yanında bulunurken ziyaretçi ekibi Gönen Kızılay Derneği Başkanı Âdem Türk ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Ayar, Doğan Arslan, Ömer Çivi ve Kubilay Akdağ karşılayarak ağırladılar. Karşılıklı iyi dileklerle başlayan görüşmede ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluşu ve siyasetüstü yapısı beraberinde Kızılay amaç ve hizmetleriyle anlatıldı, değerlendirildi. Yaşanan doğal afetlerde ve vatandaşın zor günün dostu Kızılay ayrıca düzenlediği kan bağış kampanyaları boyutuyla masaya yatırıldı.

Ülkemizin genç ve etkin nüfus potansiyelline değinen Kaymakam Hüseyin Parlak, gençliğe verdikleri önemi örneklerle anlatırken ülke genelinde ve Gönen ölçeğinde yapılanları ve yapılması gerekenleri sıraladığı konuşmasında Kızılay kurumunun önemi ve vazgeçilmezliğine de değinmelerde bulundu.

 

 




  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu