Kaymakam Yazar, teşekkür belgesi verdi

Kaymakam Yazar, teşekkür belgesi verdi

Kaymakam Yazar, ekonomik durumları elverişsiz ailelerin çocuklarına tablet ve internet desteklerinin sürdüğünü belirtti.

Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Milli Eğitim Bakanlığı’nca uygulamaya geçirilen uzaktan eğitimden yararlanmaları için ekonomik durumları elverişsiz olan ailelerin çocuklarına tablet ve internet desteklerinin sürdüğünü belirtti.

Bu kapsamda gerçekleştirdikleri çalışmada, 800’e yakın öğrenciye tablet dağıtıp, 600’e yakın öğrencinin bir yıllık internet paketlerinin ücretini peşin olarak ödediklerine işaret eden Kaymakam Yazar, bu çalışmaya Bandırma Belediyesi, Bandırma Gençlik, Spor ve Kültür Vakfı ile Bandırma Kültür ve Eğitim Vakfı’nın da destek verdiğini açıkladı.

İhtiyacı olan öğrencilere önümüzdeki günlerde 100 adet tablet daha dağıtacaklarına, birkaç ay içinde ise Bandırma’da ihtiyacı olduğu halde tabletsiz hiçbir öğrencinin kalmayacağına dikkati çekenYazar, çalışmaya destekleri için Bandırma Belediye Başkanı- Bandırma Gençlik, Spor ve Kültür Vakfı Başkanı Av. Tolga Tosun ve Bandırma Kültür ve Eğitim Vakfı(KEV) Başkanı Yavuz Demiralay’a teşekkür belgelerini verdi.Belge teslim töreninde Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan da hazır bulundu.  ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Kaymakam Yazar teşekkür belgesi verdi
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli