Kaymakam Yazar’dan eğitime destek

Kaymakam Yazar’dan eğitime destek

Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar: “2017 yılından beri okullarımıza ve halk kütüphanemize 60 bin kitap armağan ettik”

Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, göreve başladığı 2017 yılından bu yana ilçedeki okullara 20 adet kütüphane kazandırdıklarını açıkladı. Bandırma’da göreve başladığında 80 dolayındaki okulun hiçbirinde kütüphane bulunmadığını belirten Yazar, şunları söyledi:

“Bandırma’da, işadamları, kurum ve kuruluşlar ile belediyenin desteğiyle yeri bulunan okullarımıza konferans salonları, kütüphaneler, sanat ve müzik atölyeleri kazandırıyoruz. Hiçbir okulumuzda spor salonumuz yoktu. Şimdi uygun yerleri olan okullarımızda spor salonları yapmaya başladık. Bu proje kapsamında okullarımızın yüzde 70’inde kütüphane, konferans salonu, sanat ve müzik atölyeleri yapıldı. Önümüzdeki günlerde Bandırma Belediyesi, 7 okulumuza müzik atölyesi yapacak. Ayrıca Bandırma Ortaokulu’na iki robotik atölye kazandıracağız. Yine Bandırma Kültür ve Eğitim Vakfı, okullarımıza dört spor salonu yapacak.”

Okulların kütüphaneleri ve Bandırma İlçe Halk Kütüphanesi’ne kitap bağışlarının da sürdüğünü vurgulayan Kaymakam Yazar, “2017 yılından bu yana okullarımız ve Halk Kütüphanemize 60 bin kitap armağan ettik. Geçen yıl İlçe Halk Kütüphanemize bin 800 adet kitap aldık” diye konuştu.

ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Kaymakam Yazar’ eğitime destek
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli