Kaymakam´dan koordinasyon toplantısı

Kaymakam´dan koordinasyon toplantısı

Gönen Kaymakamı sorunlara parmak basıyor.

Gönen´de mahallelerinin ihtiyaç ve sorunları tespit edilerek çözüm aramak, kurumlar arası koordinasyon ve iş birliğini sağlamak amacı ile Kaymakam Faruk Bekarlar bir toplantı gerçekleştirdi.

Kamu kurum amirleri ve mahalle muhtarlarının katılımı ile ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleşen toplantıda Kaymakam Faruk Bekarlar sorunları dinledi.

Kaymakam Faruk Bekarlar Başkanlığındaki Gönen ilçe Koordinasyon toplantısında,  Askerlik Şube Başkanı Üsteğmen Evren Ünlü, Emniyet müdürü Turgut Coşkun,  Jandarma komutanı Hayrullah Kılıç, Milli Eğitim müdürü İsmail Yılmaz, Müftü Şaban Apaydın, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Bandaner, Tarım ilçe müdürü Ertan Soylu, Uludağ Elektrik, Baski, Daire amirleri ve muhtarlar hazır bulundu.

Gönen Kaymakamı Faruk Bekarlar´ın ilçe sorunlarına duyarlı yaklaşımı, kurum ve kuruluşlar arası koordinasyonun sağlanması hizmet anlamında çabuk sonuç alınmasının sağlanmasını düşündüğü toplantıya Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar herzaman olduğu gibi yine katılmadı.

Başkan böylesine önemli ve bulunması elzem bir toplantıya Başkan yardımcısı Ali Bandaner´i göndererek sorumluluk savdı. AHMET ILGAZLI/GÖNEN

/resimler/2017-5/17/1011262363990.jpg



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı