Kaymakam'dan Roman Çocuklarına Mangal ziyafeti

Kaymakam

Manyas Kaymakamı Koray Çelik, karne tatilini, Kartopu oyunu ile taçlandıran Roman çocuklarına Kar'da sucuk-ekmek mangal partisi ile coşkuya dönüştürdü.

Manyas Kaymakamı Kolay Çelik ilçeye atandığı günden itibaren insan odaklı sosyal projeleri ile adından söz ettiriyor.

Yurdun dört bir tarafında olduğu gibi Manyas'ta da yarı yıl karne tatilini yağan kar nedeni ile kartopu oynuyarak geçiren Roman çocukları rüyalarında görmeye alışık olmadıkları sürpriz ile karşılaştılar.

Beraberinde İlçe Jandarma Bölük Komutanı J. Üst. Mevlüd Taş, İlçe Emniyet Amiri Osman Öztürk ve beraberindeki kollu kuvvetleri ile birlikte Mahallede sucuk-ekmek partisi düzenleyen Kaymakam Koray Çelik yeni mahalle roman çocuklarının geleceklerine dair tatlı bir anı düştü.

Kaymakam Koray Çelik, Roman mahallesine kurduğu portetif mangal partisinde bir taraftan sucuk pişirdi, diğer taraftan Jandarma komutanı J. Üsteğmen Mevlüd Taş ile İlçe emniyet amiri Osman Öztürk sucuk-ekmek ve ayran dağıttı.

Manyas, Roman mahallesinde yaşanan mangal partisi, mahalle çocuklarının kartopu oyunlarını bırakıp, mangal başında Kaymakam, jandarma ve Polis'in elinde sucuk- ekmek ve ayran ziyafeti çekmeleri ilçede gündem oldu.

Manyas Kaymakamı Koray Çelik, uygulamanın ortak fikirden kaynaklandığını, yaşanan coşkunun paylaşılması anlamında ortaya çıkan manzara görülmeye değerdi." diyerek beklentilerin karşılığı görmenin sevincini yaşadıklarını vurgulayarak, "Acıları paylaşarak azaltmayı, sevinçleri paylaşarak çoğalttığımız sürece korkularımızı yenmiş, geleceğe umut dolu bakan bir gençlik bizim gençliğimiz olacaktır." dedi.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı