Kaymakamlık önünde bulunan Bariyer kırıldı

Kaymakamlık önünde bulunan Bariyer kırıldı

Bandırma'da araç arttıkça, çarşı merkezindeki otopark beklentisi o denli artıyor.

Bandırma'da kent merkezinde park sorunu ile sabah ve akşam saatlerinde mesai başlangıcı ile mesai bitimi ile örtüşen saatlerde trafik kitleniyor.

Kent trafiğinin yükünü çeken İnönü başta olmak üzere Ordu caddesi, Atatürk caddesi ile zaman zaman bunlara paralel güzergahlarda yaşanan trafik kargaşası ve part sorunu, yeni düzenlenen sokak ve cadde düzenlemeleride yetmedi.

Açılan bazı yollar, trafik akışında önemli rol oynarken, park sorunu önlenemez çaba ile geleceğe yönelik sorun yumağı olarak öteleniyor.

Bu anlamda çaresiz kalan otomobil sahipleri özellikle akşam saatleri ve geceleri buldukları en küçük bir park yeri, kaldırım, tratuvar ve trafik'e kapalı yolları şans olarak görmesi yaya ve engelli yollarının kullanılmasını da imkazsız kılıyor.

İşte bu anlamda önüne gelen aracın park etmemesi adına Kaymakamlık önüne monte edilen 2 barıyerden birisi, kimliği mechul bir aracın park etme isteği nedeniyle kopartıldı.

Aynı anda uyarı tabelası ve çift kameranın bulunduğu Kaymakamlık önünde Barıyeri kopartan otomobil kayıplara karıltı.



Kamil Sayın
28.09.2022 10:06:52
Kaymakamlık giriş bariyer kırılınca haber yapan gazeteniz kaşif açar caddesinde ters yönden gelen, kaldırımda yürüyen, park eden motorları niye haber yapmaz. Haber olması için birinin yaralanması mı gerek.

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı