Kaymakam´dan amatör spor´a destek

Kaymakam´dan amatör spor´a destek

Susurluk Kaymakamı Yalçın Sezgin, Göbel´e giderek Göbelspor müsabakasını izledi.

     Susurluk´ta faaliyette gösteren beş kulüpten biri olan Göbel Mahallesi gençlerinden kurulu Göbelspor Balıkesir 2. Küme amatör de A gurubunda yer aldı.

Sekiz takımın yer aldığı 2.Amatör Küme A gurupta mücadele verecek Göbelspor´un hedefi 1. Kümeye çıkmak.

/resimler/2017-2/28/1951031294538.jpg

    Yıllardır Göbel mahallesinde sportif faaliyette bulunan Göbelspor Kulübünde 40 a yakın lisanslı futbolcu, 15 bayan voleybolcusu, atlet ve güreşçisi bulunuyor.

 1986 yılında kurulan Göbelspor Kulübü üyelerinin imkânları ve Susurluk Belediyesinin katkıları ile sportif faaliyetlerini sürdürüyor.

    Önceki hafta başlayan Balıkesir 2. Küme amatör karşılaşmalarında ilk maçını kendi seyircisi önünde oynayan Göbelspor Çandırspor´a 2-1 yenildi.

    Susurluk ?a yeni atanan ilçe Kaymakamı Yalçın SEZGİN, Göbel Mahallesi stadına giderek Göbelspor ve Çandırsporlu futbolculara başarı dileğinde bulundu.

    Göbel´deki karşılaşmada Göbelspor´lu yöneticilerle görüşen Kaymakam Yalçın SEZGİN ?Bir mahallemizde mütevazi imkanlarla gençleri bir araya getirip sporla buluşturduğunuz için sizleri tebrik ediyorum. Kimi işçi, kimi çiftçi, kimi öğrenci olan gençler aynı zamanda futbol takımı içinde mahallelerini temsil ediyorlar, gençlere örnek oluyorlar? diyerek emek ve çabası olanlara teşekkür etti.

    Susurluk Kaymakamı Yalçın Sezgin´in Göbel ziyaret programında Göbel´li sporsever ve seyircilerle yaptığı sohbet mahalle sakinleri tarafından takdir ve övgü aldı. İbrahim PAMUKÇU-SUSURLUK-GÖBEL

/resimler/2017-2/28/1952117484264.jpg



Anahtar Kelimeler: Kaymakan amatör spor destek
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli