Kaynak ve test kitabı desteği

Kaynak ve test kitabı desteği

BANDIRMA BELEDİYESİ`NDEN ÇOCUKLARIMIZA KİTAP YARDIMI





Bandırma Belediyesi'nin Eğitime verdiği destek tüm hızıyla devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında son olarak kitap ihtiyacı olan ilk ve ortaöğretim çağındaki öğrencilerimize kaynak ve test kitabı desteği sağlandı.

Kitaplar, Belediye Başkanı Sedat Pekel tarafından öğrencilere hediye edildi. Teslim sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Pekel, Bandırma Belediyesi'nin eğitim kurumlarına ve öğrencilerimize her konuda destek verdiklerini söyledi. Pekel, kitap yardımları dışında okullarımıza tamirat, bahçe düzenleme, yol onarım gibi konularda desteklerini sürdürdüklerini belirtti.

Pekel: Bizler Bandırma'nın yerel yönetimi olarak eğitim konusunda birçok engelleme rağmen her türlü fedakârlığı yerine getirdik. Bundan sonrada Belediyemiz imkanları dahilinde eğitime, eğitim kurumlarımıza ve öğrencilerimize destek vermeye devam edeceğiz. Bugün burada bu yardımlarımıza bir yenisini daha ekleyerek öğrencilerimize kaynak ve test kitaplarımızı hediye ettik. Onlar bizim geleceğimiz. Onlar için ne yapsak azdır” dedi.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı