Kaz dağlarında sürek avı

Kaz dağlarında sürek avı

Tarımsal alanlara zarar veren Domuzlar avlandı.



_________________________/Enver DOLGUN / EDREMİT
Edremit İlçesinde faaliyet gösteren, Edremit Avcılık ve Atıcılık Öğretim Gençlik Kulübü Derneği, Kaz Dağlarında mevsimin son "Domuz Sürek Avını" düzenledi.
Edremit İlçesinde faaliyet gösteren, Edremit Avcılık ve Atıcılık Öğretim Gençlik Kulübü Derneği, Kaz Dağları Dereli Köyü Mevkiinde tam bir stres atma şeklinde komşu ilçelerden misafirlerinde katıldığı mevsimin son "Domuz Sürek Avını" bayram havası içerisinde geçti.
Edremit Avcılık ve Atıcılık Öğretim Gençlik Kulübü Derneği, Kulüp içinde birlik, beraberlik ve dayanışma bilincini geliştirmek ve kaynaşma amaçlı tertiplenen "Domuz Sürek Avında" kulüp üyeleri avlanmanın yanı sıra doyasıya davul - zurna eşliğinde eğlenerek çalışma yaşamının stresini de attılar.
"Domuz Sürek Avının" geleneksel hale geldiğini belirten Edremit Avcılık ve Atıcılık Öğretim Gençlik Kulübü Derneği Başkanı Coşkun Taşkın, "2011 - 2012 Av sezonunun sonuna yaklaştığımız bu günlerde yaptığımız Domuz Sürek Avında 15 domuz vurduk. Kulüp üyeleri ve misafirlerimizin de katıldığı son "Domuz Sürek Avı" partisi şenlik içerisinde geçti.
Öğleden sonra üyelerimize tas kebabı, pilav ve
yoğurt ikramı yaparak üyelerimiz ile bir araya geldik. 40 kadar resmi belgeli üyemizin katılımı ile gerçekleşen av gününde üyelerimiz avlanmanın yanı sıra eğlenerek streslerini de attılar.Bizleri bu etkinliğimizde yalnız bırakmayarak avımıza katılan tüm üyelerimize,
Başta Havran ve Altınoluk olmak üzere Balıkesir, Gönen, Balya ve diğer bölgelerden avımıza katılan misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür
ediyorum" dedi.
Avcılar, bu tarz etkinliklerin birlik ve beraberliği pekiştirdiğini söyleyerek organizasyonda emeği geçen yetkililere teşekkür ederek devamını beklediklerini ifade ettiler.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı