Kazada araçlar yolun üzerinde kaldı.

Kazada araçlar yolun üzerinde kaldı.

Bandırma- Erdek karayolu Tatlısu kavşağındaki kazada 2 kişi yaralandı.

Gece yarısından sonra başlayan sağanak yağışın etkisi sabah bir biri ardına gerçekleşen trafik kazaları ile etkisini gösterdi.

Yağış sonrası oluşan yol kayganlığı dolayısı ile meydana gelen irili ufaklı birçok kazanın en önemlisi Bandırma-Erdek karayolu Tatlısu kavşağını Erdek yönüne geçildiğinde meydana geldi.

Gökhan Kılıç'ın kullandığı 34 TJ 5188 plaka sayılı Tofaş-Kartal marka otomobil ile Sami B'nin kullandığı 44 ABS 241 plaka sayılı panelvan minibüs'ün feci şekilde çarpışmaları sonucu meydana gelen kazada Gökhan Kılıç ile Annesi Serpil Kılıç yaralandı.

Bugün saat 11.oo dolayında meydana gelen kaza dolayısı ile yol yaklaşık 1 saat trafik'e kapalı kaldı. İtfaiye ekipleri hurdaya dönen araçlardan yaralıları çıkartarak olay yerine gelen 112 ambulanslarına aldı.

Yaralılar ambulanslarda yapılan ilk müdahalenin ardından Bandırma Etiğim ve araştırma hastanesine sevk edilirken, Trafik kaza tespiti ardından yolu kapatan araçları, kurtarıcılar vasıtası ile kaza yerinden kaldırarak yolu trafiğe açtı.

34 TJ 5188 plaka sayılı Tofaş-Kartal marka otomobilde bulunan Gökhan Kılıç ile Annesi Serpil Kılıç yaralı olarak kaldırıldıkları Bandırma Eğitim ve araştırma hastanesinde tedavi altına alındılar



Anahtar Kelimeler: Kazada araçlar yolun üzerinde kaldı.
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli