Kazancı şarküteri açıldı.

Kazancı şarküteri açıldı.

Süt ürünlerinde bölgenin önde gelen markası Kazancı gıda Gönen`den sonra Bandırma da da Şhoow Room açtı.


Haber-Video Yunus Karaman









Süt ürünlerinde bölgenin önde gelen markası Kazancı gıda Gönen`den sonra Bandırma da da Şhoow Room açtı.

Yeşil Gönen`in Kazdağlarından süzülen yeşil vadilerinde ürettiği süt mamülleri ile vazgeçilmez damak tadını markalaştıran Kazancı gıda yarım yüzyıllık geleneği bukez  Bandırma ya taşıdı.

``Dededen toruna,Sağlıklı beyaz ürünler`` sloğanı ile gelinen noktada piyasanın mega starları arasındaki yerini alan Kazancı Gıda  3.cü jenarasyonda dışa açıldı.

Dede Mustafa Kazancı tarafından yarım asır öncesi küçük bir imalatane olarak faaliyete geçen Kazancı süt ürünleri, Oğul Hüseyin Kazancı ile Gönen`de 1000 m2 kapalı alana sahip devasa bir sanayiye dönüşmüş, Torun Halit Kazancı ile de 3.jenerasyon olarak  dışa açılmayı başlatmış.
Bu anlamda Gönen`den sonra Bandırma ya Şhoow Room zincirlerinin ikincisini görkemli bir törenle açan Kazancı gıda konuklarına birde sürpriz yaptı.
Gönen belediye başkanı Hüseyin Yakar`ın yurt dışında olması nedeni ile Başkan vekili Osman Tarkan, Başkan yardımcısı Ziya Değirmenci, AKP ilçe başkanı Av.Servet Bıyık, Esnaf Kredi kefalet kooperatifi başkanı Hasan Yalama,İş adamı Mehmet Okan, Erdek li iş adamı Seçkin Aslan, Milli Eğitim müdürü Şakir Demirhan, Aksakal Belediye başkanı Üstün Taşdemir, CHP ilçe başkanı Ercan Akyazar`ın yanı sıra iş ve siyaset dünyasının ileri gelen isimlerinin bulunduğu açılışı Belediye başkanı Sedat Pekel yaptı.

Açılış nedeni ile konuşan iş adamı Hüseyin Kazancı, Kaliteden ödün vermeden gelinen noktada, Üreticiden tüketiciye uzanan gıda zincirinde hijten`i bozmadan sağlıklı ve damak tadından ödün vermeden sürdürdükleri çalışmaların bu gün önemli bir pazar payına sahip olduğunu söyledi.


Açılışta konuşan Belediye başkanı Sedat Pekel`de Gönen de başlatan serüvenin yarım asır sonra Bandırma ile dışa açılma noktasında buluşmasının önemli bir aşama olduğunu söyledi.

Daha sonra müftülük vekili tarafından okunan dua ardından açılış gerçekleşti ve konuklara Kazancı damak tadı 21 çeşit peynirin yanı sıra, Süt tatlıları ve zeytin ikramında bulunuldu.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı