Kebap Dünyası Düzler'de

Kebap Dünyası Düzler

Kebap Dünyasının ünlü markası Şehmus usta, Erdek-Edincik kavşağındaki işyerini Düzler'e taşıdı

Güney Doğu'nun kendine özgü damak tatlarını yöremize taşıyan, taşi fırın ustaların öncüsü Şehmus Akdağ, uzun ve yorucu bir sınav sonrası mülk sahibi ile yol arımına düşmeleri sonucu kendine yepyeni bir mekan yarattı.

Bandırma-Erdek karayolu Edincik kavşağındaki işletmesini tasviye eden Şehmus Akdağ, Düzler'in Erdek girişi istikametinde sıfırdan hazırladığı yeni mekanı "Kebapçı Şehmus Usta" bugün düzenlenen mütevazı törenle hizmete girdi.

Kebapçı Şehmus Usta, müdavimleri açılş ile birlikte keyifli bir öğle sofrasına konuk olmanın avantajını yaşarken, işletmenin açılış kurdelasını kesen Kebapçı Şehmus Usta, mekanların sundukları sağlıklı ve damak tadı ile adından söz ettiren menüleri ile ayakta durduklarını, bu anlamda geçmişten günümüze sağlıklı ve damak tadı ile sunduğu ızgara - fırın kebap, pide, lahmacun çeşitleri ile tanındığını kaydetti.

Kebapçı Şehmus usta yepyeni bir anlayışma başladıkları hizmetlerini, motorize vip servis ile Düzler kamplarının her noktasına servis yaptıklarını, yakın zamanda ise boş çeşit, açık büfe sabah kahvaltısı ile müşterilerine hizmet sunmayı planladıklarını açıkladı.

Ünlü Kebapçı Şehmus Usta'nın Düzlerde dizayn ettiği yeni işyerinin açılış programını Erdek li Princess Tasarım Organizasyon gerçekleştirdi. Son derece başarılı bir tasarım ile öne çıkan Princess Tasarım Organizasyon bu değerlendirmesi ile  alosu; 0 531 028 59 92 de.

Kebapçı Şehmus Usta paket servis alosu; 0539 764 38 21



Anahtar Kelimeler: Kebap Dünyası Düzler'
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false