Keçiörengücü 3-2 Bandırmaspor

Keçiörengücü 3-2 Bandırmaspor

Bandırmaspor, Gençlerbirliği'nden sonra, Keçiörengücü'ne de 3 puan bıraktı.

Spor Toto 1. Lig’de 16. hafta mücadelesinde Ankara Keçiörengücü, Bandırmaspor maçında Keçiörengücü’nün gollerini Djibrila, Eze ve Olawoyin attı. Bandırmaspor’un gollerini ise Keny ve Guido Koçer attı.

 Spor Toto 1. Lig’in 16. haftasında Ankara Keçiörengücü, bugün  Bandırmaspor ile karşılaştığı maçta 1.Ligin iddialı takımlarından Bandırmaspor maçı kazanıp şampiyonluk yarışından kopmak istemediği, Keçiörengücü ise maçı kazanıp alt sıralardan kurtulmak istediği karşılaşma son dakikada Keçiörengücü’nün attğı gol ile 3-2 başkent ekibinin galibiyeti ile sonuçlandı.

4′ GOL! Keçiörengücü öne geçti. Ceza sahasında kaleyi çaprazdan gören bir noktada topla buluşan Eze’nin yerden arka direğe gönderdiği topa Djibrila dokundu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

15′ KALECİ KURTARDI! Djibrila’nın pasında topla ceza sahasının çaprazında buluşan Olawoyin’in yerden uzak direğin dibine gönderdiği sert şutunu kaleci Gökhan son anda uzanarak kurtardı.

19′ PENALTI! Sağ kanattan topla birlikte ceza sahasına giren Djibrila’nın şutunda top savunmadan döndü. Dönen topu alan Olawoyin, Lokman Gör’ün müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi.

20′ KALECİ KURTARDI! Penaltı atışında topun başına geçen Fatih’in yerden köşeye vuruşunda top kaleci Gökhan’ın ellerinde kaldı.

21′ GOL! Skora denge geldi. Guido Koçer köşe vuruşunda topu ön direğe ortaladı. Ön direkte Lokman topu kafayla arka direğe aktardı. Arka direkte topla buluşan Keny’nin şutunda top filelere gitti.

51′ GOL! Bandırmaspor öne geçti. Keçiörengücü kalecisi Hüseyin’in uzaklaştırmak istediği top sol kanatta Levent Ayçiçek’te kaldı. Levent’in bekletmeden ceza sahasına gönderdiği topu Guido Koçer düzgün bir vuruşla filelere gönderdi.

89′ GOL! Skora yeniden denge geldi. Sağ kanattan topla birlikte ceza sahasına giren Djibrila rakibinden sıyrılmak istedi, ancak top savunmadan sekerek Eze’nin önünde kaldı. Ceza sahası yayında topla buluşan Eze’nin şutunda top filelere gitti.



MUSTAFA AKSAN
13.12.2021 11:57:18
HAYATIMDA MUSTAFA GÜRSEL KADAR İNATÇI BİR KİŞİ DAHA GÖRMEDİM.BURNUNUNUN DİKİNE GİTMEYE BAYILIYOR.GOL ATAMIYORSUN MANAJI NİYE ISRARLA OYNATMIYORSUN.BU İNDAIN NEYE KİME .3 TOPÇUYU YEDEK BIRAKMTIRMIUŞSIN.SENİN HİÇMİ SUÇUN YOK BU MAĞLUBİYETTE.ADAMLAR ZATEN OYNAMAYAN ADAMLAR.SEN KENDİNE NİYE CEZA VERMİYORSUN.GEÇEN HAFTA PİSİ OİSİNE PUAN KAYBI BU HAFTA DA DAHA REZİL BİR ŞEKİLDE MAÇ KAYBETME.İNADININ TAKIMA VE ŞEHRE ZARARI ÇOK.İKİDE BİR ÇIKIPTA BİR ÜST LİGDEN BAHSETME.BU KAFAYLA HİÇBİRŞEY OLMAZ.OLAMAZ.LİGDE KALIN YETER.

Anahtar Kelimeler: Keçiörengücü - Bandırmaspor
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı