KEÇİÖRENGÜCÜ - BANDIRMASPOR

KEÇİÖRENGÜCÜ - BANDIRMASPOR

Bandırmaspor Türkiye Kupası 2. turda bugün 3.Lig takımlarından Ankara Keçiörengücü ile karşılaşıyor.

Bandırmaspor Teknik Direktörü Yenikan: "Keçiörengücü`nü yenerek Eyüpspor deplasmanına motivasyonumuz yüksek çıkmak istiyoruz" dedi.

Yenikan, pazar günü oynanıp 1-1 berabere biten Bayrampaşaspor maçındaki performanstan memnun kaldığını belirterek  ``Bayrampaşaspor etkili bir takım  olarak oyunu açmakta zorlandık. Buna rağmen net pozisyonlar yakaladık. Maçın bitimine 20 dakika kala Ali Serin tarafından atılan nizami kafa golü, maçın hakemi tarafından verilmedi"

"Hakemlerden şikayetçi değiliz ancak son 3 maçta hakem hatalarından dolayı canımız yanıyor" diyen Yenikan, şöyle devam etti:

"Bayrampaşaspor beraberliği Bandırmaspor`un ne ilk ne de son beraberliği olacaktır. Lig, uzun bir maraton. Bu ligde şampiyon olan takımın bile en az 5 mağlubiyeti, 8 beraberliği olacak. Bu gün  maçımız Keçiörengücü ile. Ankara`da Türkiye Kupası maçı oynayacağız. Bu maç, bugüne kadar takımda yer bulamayan oyuncularımızın maç eksikliğini tamamlamaları adına önemli bir müsabaka olacak. Keçiörengücü`nü yenerek hafta sonu İstanbul`da oynanacağımız Eyüpspor deplasmanına motivasyonumuz yüksek çıkmak istiyoruz."Dedi.

Keçiörengücü`nün karnesi !...

1945 yılında kurulan eski Hacettepespor, 1988`de Melih Gökçek tarafından Keçiörengücü olarak isim değişikliği yapan Turuncu - Beyaz 3. lig takımı Keçiörengücü karşılaşmalarını Hacettepe- Akpete stadında oynuyor.

3.lig`de bu sezon oynadığı 4 karşılaşmada Ayvalıkgücü`nü 1-0, Yozgat Yimpaş`ı 2-0 yenen, Keçiörengücü, Şekerspor`a 2-0, Arşinspor`a 1-0 yenilerek 6 puan topladı.

Türkiye Kupası ilk tur`da, MKE Kırıkkalespor`u 5-0 yenen Keçiörengücü 2. Tur`da bugün Bandırma karşısında mücadele verecek.

Ankara`da oynanacak karşılaşma saat 15.oo te.

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı