Keçiörengücü maçının faturası Bandırmaspor’a

Keçiörengücü maçının faturası Bandırmaspor’a

Bandırmaspor Kulübü, Göçmez, Sözeri ve Samatyalı PFDK’ya sevk edildi

TFF 1. Lig’e dahil olarak Bandırma’da oynanıp 1-1 sonuçlanan Bandırmaspor-Ankara Keçiörengücü maçındaki büyük hakem hatalarının faturası Bandırmaspor’a çıktı.

TFF Hukuk Müşavirliği’nce, 25.02.2021 tarihinde, Bandırmaspor Kulübü, Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez, bordo-beyazlı takımın teknik direktörü Erkan Sözeri ve sportif direktör Serdar Samatyalı’yı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na(PFDK) sevk etti.

Buna göre Bandırmaspor Kulübü’nün, 23.02.2021 tarihinde kulübün sosyal medya hesabından yapılan “profesyonelliğe aykırı açıklamalar” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 38’inci maddesi, Kulüp Başkanı Onur Göçmez’in, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar nedeniyle aynı madde uyarınca, tedbirsiz, Teknik Direktör Erkan Sözeri’nin, bu maçın ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle tedbirsiz, aynı maçta sahadan kırmızı kart gösterilerek çıkarılan Sportif Direktör Serdar Samatyalı’nın de tedbirli olarak PFDK’ya sevk edildiği açıklandı.

Bilindiği gibi Bandırmaspor-Ankara Keçiörengücü maçında düdük çalan Adana bölgesi üst klasman hakemi Caner Ak, kötü yönetimiyle büyük tepkiler alırken, bordo-beyazlı oyunculardan İshak’ı, 25. dakikada kırmızı kartla oyun dışında bırakmış, Bandırmaspor’un açık bir penaltısını da vermemişti.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli