KEÇİYE "PROLAPSUS OPERASYONU"

KEÇİYE

Edremit`te ikiz doğururken Rahimi dışarı çıkan Keçi`ye Prolapsus operasyonu yapıldı. Operasyonu yapan Kliniğin sahibi Veteriner Hekim Eda Çınar, cerrahi müdahalenin çok başarılı geçtiğini söyledi.



___________________/Enver DOLGUN / EDREMİT
Edremit`te ikiz yavru doğuran Keçi `Rahimim dışarı çıkması` nedeni cerrahi müdahale ile normal hale getirildi.
Edremit`te ilk doğumunda ikiz yavru doğuran  keçi `rahmin dışarı çıkması` nedeni ile Çınar Veteriner Kliniği sahibi Veteriner Hekim Eda Ülkü Çınar, tarafından yapılan cerrahi müdahale (Prolapsus Operasyonu) ile normal hale getirildi.
Keçi yavrusu ikiz oğlakların da sağlık durumlarının çok iyi olduğu açıklandı.
doğum için gerekli gelişiminin yetersiz olması nedeni ile sorunlu doğum olduğunu açıklayan Veteriner Hekim Eda Ülkü Çınar, Rahmin dışarı çıkması sorunu nedeni ile gerekli tıbbı müdahalenin yapılıp, rahmin yerine yerleştirilip (Prolapsus Operasyonu) keçinin sağlıklı yaşama döndürüldüğünü açıkladı.
Çınar Veteriner Kliniğinde sahipli sahipsiz tüm hayvanların teşhis ve tedavileri yanı sıra bakımlarının da yaptıklarını ifade eden Veteriner Hekim Eda Çınar, küçük operasyonları klinikte yaptığını ve sorunu büyük olan vakaları Veteriner Fakültesine sevk ettiklerini söyledi.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı