Kemal Özal unutuldu mu?

Kemal Özal unutuldu mu?

Ticaret Lisesi zemin çalışmasında çöken Kemal Özal caddesi Trafik'e açılmayı bekliyor.

Son yıllarda kent trafiğine önemli katkı sağlayan ulaşım arterlerinden Sunullah Mahallesi Kemal Özal Caddesi, Ticaret lisesi yıkım ve zemin çalışması nedeni ile çökmesi üzerine yol uzun süredir trafik'e kapatılmıştı.

Yolun önemli bölümü trafik için uygun olmasına rağmen, tamamen kapatma yönüne gidilmesi buradaki trafik akışının bir alt ve bir üst sokaklara kaydırılması, bu güzergahlarda çözüm değil kargaşa yarattı.

Trafik akışı verilen yan sokaklarda ikamet eden vatandaşların gelişi güzel park alışkanlıkları bu güzergâhlarda trafik akışını çileye dönüştürüyor.

Kemal Özal'ın kapatılarak yeni çözüm olarak uygulamaya yönlendirilen yan sokaklar yerine, tamamen kapatılıp çevre konutları için oto parka dönüştürülen yolun trafik'e açılarak yol kenarına park yapılması kaldırılırsa sorun kökünden çözülmüş olacak.

Bu anlamda Trafik zabıtasının sorunu dondurucuda bekletmek yerine konuya çözüm odaklı yaklaşıp bir an önce yolu trafik'e açması zorunluluk arzetmektedir….

Fotoğrafta görülen oki!… Yol bazı konutlara otopark olarak kapatılmıştır!..

Okul bahçesinde devam eden kazı çalışmasının plansızlığı böylesine önemli bir yolda ulaşımı engellemekle kalmayıp, hatayı telafi edecek düzenlemeyi kısa zamanda düzeltmek yerine, ihata ile yolu kapatmak iş bilmezliğin başka bir göstergesi olsa gerek.

Vatandaş soruyor böylesine plansız ve duyarsız bir çalışmayı vatandaş yapsaydı !… Uygulama ne olacaktı?…



Anahtar Kelimeler: Kemal unutuldu ?
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı