KEMAL ÖZALP CADDESİ RAHATLIYOR

KEMAL ÖZALP CADDESİ RAHATLIYOR

Bandırma Belediyesi kentimiz yollarında araç trafiğinin daha rahat şekilde devam etmesi adına çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

. Bandırma Belediyesi kentimiz yollarında araç trafiğinin daha rahat şekilde devam etmesi adına çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Yerine getirilen çalışmalar kapsamında Kemal Özalp Caddesi’nin Atatürk Caddesine direk olarak bağlanması amacıyla bölgede devam eden çalışmalarda son aşamaya gelindi.  Bandırma Belediyesi ekiplerinde aralıksız sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, yapılacak yeni yol ile birlikte bölge trafiğinin daha da rahatlayacağını söyledi. Mirza: “Ordu Caddesinin tren yolu köprüsünden takip eden ve direk olarak Atatürk Caddesinde çıkacak olan Kemal Özalp Caddesinin trafiği yerine getirdiğimiz çalışmalarla daha da rahatlıyor. Burada yeni yapılacak olan yolun üzerinde bir vatandaşımızın evi vardı. O vatandaşımızı ikna ederek evi yıktık ve yeni yol yapımı çalışmalarımıza başladık. Kemal Özalp caddesinin Atatürk caddesine direk olarak bağlayacak olan bu yolu geniş bir şekilde yaparak trafiğe açacağız. Bu çalışmayla eski yolda dar bir alandan akan trafiğin böylelikle daha rahat bir şekilde akmasını sağlamış olduk. Sonuç olarak Levent Mahallesi yolu üzerinde uyguladığımız çalışmalar gibi burada da benzer çalışmaları yerine getirerek Bandırma’ya yeni bir arter kazandırmış olduk” dedi. 

MİRZA: “DEVLET HASTANESİ’NİN YOLU TAMAMLANIYOR”
Bandırma Belediyesi, halkımızın daha konforlu bir şekilde ulaşımlarını sağlaması amacıyla yerine getirdiği yol yapım çalışmalarına Devlet Hastanesi yoluyla devam ediyor. Bandırma Belediyesi Ekipleri tarafından altyapısının daha önceden hazır hale getirilmiş olan yolun asfalt dökme çalışmalarına başlanarak en kısa sürede tamamlanacağını müjdeleyen Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, bu sayede halkımızın Devlet Hastanesine ulaşımlarını daha rahat bir şekilde gerçekleştireceklerini söyledi. Mirza: “Hastane ve Üniversite yolumuzu dörtdörtlük bir hale getirerek önümüzdeki birkaç günlük süre içerisinde bu yolumuzun yapımı tamamlanacak. Şu anda altyapısı hazır durumda. Bandırma Belediyesi Fen İşleri ekiplerimiz ayrıca Karayolları mütahiti olan Simge Mat’ın da katkılarıyla bu yolumuzu da tamamlıyoruz. Bu yolumuz daha önceden tamamlanacaktı ancak yağmurun neden olduğu sel nedeniyle yol altında bulunan su hattının geçişinin neden olduğu bir sıkıntı oluştu. Bu sıkıntıyı bu oranda aştık” açıklamalarına yer verdi.

 




Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı