Kemal Pireci Anadolu lisesi Penaltılarda kaybetti.

Kemal Pireci Anadolu lisesi Penaltılarda kaybetti.

Balıkesir Ticaret Odası Anadolu lisesi ile İl Finalinde karşılaşan Kemal Pireci 2.kez öne geçtiği karşılaşmada büyük bir şanssızlık sonucu Şampiyonluğu kaybetti.




Liseler arası Futbol turnuvasının, İl finalleri ayağında da büyük bir başarı sağlayarak finalist olan Kemal Pireci lisesi Bugün Balıkesir Alihikmetpaşa tesislerinde oynanan final karşılaşmasında rakibi Balıkesir Ticaret Odası Anadolu lisesine penaltı atışları ile boyun eğdi.

Balıkesir`de oynanan final`de karşılaşmanın 11 dakikasında İbrahim`in ayağından 1-0 öne geçen Kemal Pireci 16.dakikada Halil`in golüne mani olamadı.

İlk yarısı bu skor ile sonuçlanan karşılaşmanın ikinci yarısında rüzgarı arkasına alan Ticaret odası anadolu lisesi, birden çok faktörün lehine olduğu ikinci yarıda neticeye gidemedi.
Kontra toplarla rakip kale önünde tehlikeli olan Kemal Pireci ev sahibine korkulu anlat yaşattı.
Ev sahibi Ticaret lisesinin şanssızlığı ise iki topunun K.Pireci direklerinden dönmüş olaması idi.
Zaman zaman gerilen karşılaşmada maç süresinde 1-1 sonuçlanınca penaltılara gidildi.

Penaltı atışlarında Pireci kalecisi Burk Ticaret odası anadolu lisesinden Tolga`nın vuruşunu kutarında takımına büyük bir avantaj kazandırdı.
Pireci`de İbrahim, Sergen,Emre ve Tarkan atışlarını gole çevirdi. Pireci`nin son atışını kullanan Emre topu auta atınca skor birkez daha eşitlendi.
Ticaret odası anadolu lisesinden Enes, Emircan, Aptullah, Rıdvan`ın vuruşları gol ile sonuçlanırken 6.penaltılarda ilk vuruşu kullanan Ticaret odası oyuncusu Sezer vuruşunu golle noktaladı, Ardından atışı kullanan Bartu Pireci adına golü kaçırınca normal süresi 1-1 biten karşılaşmanın penaltı vuruşları 5-4 Ticaret lisesi lehine sonuçlandı ve karşılaşma Balıkesir Ticaret anadolu lisesinin 6-5 lik skor ile il Şampiyonu olmasını sağlarken, Bandırma Kemal Pireci lisesi il 2.kupasını müzesine götürdü.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı