Keman ve Piyano Resitali büyük ilgi gördü

Keman ve Piyano Resitali büyük ilgi gördü

Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri, yeni yılda da hız kesmeden devam ediyor.

Bandırma Belediyesi ve Balıkesir Tabipler Odası Bandırma Temsilciliği ile ortaklaşa gerçekleştirilen Keman ve Piyano Resitali büyük ilgi gördü.

Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğretim elemanı keman hocası Ozan Sari ve Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuarı piyano ana sanat dalı öğrencisi Çağlar Burgazlıoğlu sanatseverlere unutulmaz bir performans sergilediler.

Barış Manço Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Resitale Belediye Başkanı Dursun Mirza, Manyas Belediye Başkanı Tarcan Barçın, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Sert, Sodev Genel Sekreteri Mehmet Tüm, Balıkesir Tabip Odası Başkanı Op. Dr Fikret Şahin, ve Balıkesir Tabipler Odası Bandırma Temsilciliği ile çok sayıda sanatsever katıldı.

Piyano ve Keman Resitali hakkında bilgi veren Balıkesir Tabip Odası Başkanı Op. Dr. Fikret Şahin `Bu etkinliği Bandırmada sosyal demokrasinin hakim olduğu bir yerde yapmanın gururunu yaşıyorum. Bu konuda bizim odamıza destek veren ve bu etkinliğin gerçekleşmesinde büyük katkıları olan Belediye Başkanımız Dursun Mirza`ya çok teşekkür ediyorum` dedi.

Bandırmayı kültür ve sanatta marka kent yapma amacı olduğunu belirten Belediye Başkanı Dursun Mirza: `Çağdaşlığın, bilimin, kültürün, sanatın ve özgürlüğün kenti Bandırma’yı bu güzel solonda buluşturan böyle özel bir etkinlikte bizlerle olduğunuz için teşekkür ediyor, hepinizi en içten duygularımla selamlıyorum.

Bandırma’lıların kültür ve sanata olan yoğun ilgisi her etkinlikte artarak sürüyor. Sergi, tiyatro, dinleti, çocuk etkinlikleri ve tüm programlarımızda bizleri yalnız bırakmıyorsunuz. Bu desteğinizi bundan sonra da devam ettireceğinize inanıyorum.

Bu akşam, büyülü tınılarıyla bir keman ve piyano resitali izleyeceğiz. Sanatçılarımız oldukça genç olmalarına karşın,sanat yaşamında çok iyi konuma gelebilmiş konuklarımız. 1989 ve 1992 doğumlu olan bu pırıl pırıl gençlerimiz Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuarında görev yapıyor.

Onların büyük ilgi gören Balıkesir’deki programlarını Bandırma’da da gerekleştirme konusundaki Tabipler Birliği Balıkesir Şubesi ve Bandırma temsilciliğinin isteklerini hiç tereddüt etmeden kabul ettik. İşte bu güzel işbirliğinden, sizlerin büyük bir keyifle izleyeceğinize inandığım bu program ortaya çıktı.

Bandırma’yı kültür ve sanatta bir marka kent yapma hedefimize emin adımlarla yürüyoruz. Bandırma bu alanda ilçelerle değil, Büyükşehirlerle yarışıyor. Elbette eksiklerimiz olabilir. Ama bu alandaki eksiklerimizi olanaklar ölçüsünde en kısa sürede ortadan kaldıracağız. Amacımız, siz sanatsever Bandırmalılarla bu güzel kente olan borcumuzu ödeyebilmek.

Bu programda bizlerle birlikte olan siz sanatseverlerimize, bugün bize konuk olan genç sanatçılarımıza, Tabipler Birliği Balıkesir Şubesi Bandırma Temsilciliğine teşekkür ediyorum` dedi.



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli