Kendi Devrimini yaptı

Kendi Devrimini yaptı

Ocaklar´lı müteşebbis kendi markasını yarattığı ürünleri kendi pazarlıyor

İş dünyası ve ekonomistlerin deyimleri yönünde hareket ederek Zeytin ve Zeytin yağ ürünlerinde kendi markasını yaratan küçük belde Ocaklar´ın büyük müteşebbisi Devrim Korkmaz, sadece üretim yetinmeyip, kendi ürünlerini kendisi pazarlayarak hem emeğinin karşılığını görüyor, hemde tüketiciye koruyor.

Ocaklar´da Zeytin üretimi yanı sıra pansiyon ve market işletmeciliği yapan Devrim Korkmaz, baba yadigarı işletmede, aileden aldığı mirası bir adım daha ileriye taşımak adına verdiği çaba hem kendi markasını yarattı, hemse Ocaklar´a gelen binlerce tatilci ile gönül dostu olmasını sağladı.

/resimler/2019-7/6/1122095624113.jpg

  "Herşey çok güzel olacak"

Herşeyin çok daha güzel olacağı inancı ile özgüveninden ödün vermeyen girişimci müstahsil Devrim Korkmaz, herşeyi ayrıntısına kadar düşünmüş.

Ocaklar´da alkol kullanan işletmelerden içki şişelerini toplayarak çevreye destek veren Korkmaz, bu şişeleri güzelce dezenfekte ettikten sonra, şişe işlemecisi ustanın hünerli elleriyle nakış gibi "Ocaklar " figürü işletip, içine doldurduğu soğuk sıkım organik zeytin yağları piyasanın altında satarak hem el emeğini, hemde tüketici hakkını koruyor.

/resimler/2019-7/6/1128153287386.jpg

Aynı zamanda pansiyon işletmecisi olan Devrim Korkmaz,"Bizin ne yaptığımız önemli değil, bacasız sanayi olarak tanımlanan turizmden ne pay aldığımızdır. Ben 1 kg yeşil ve siyah zeytini 10 tl den satıyorum, aynı ürün piyasade 19 tl den aşağı değil, istiyorum ki, Ocaklar´a gelen tatilci bahçe konseptinde pansiyona yerleşsin, Ocaklar´da yetişen bahçe ürünlerini kullanarak tatilini ucuza getirsin, bütçesi kısıtlı ise sağlanan bu olanaklarda Ocaklar programını bir kaç gün daha uzatsın, Ocaklar´dan mutlu ve memnun ayrılsın ki... Gelecek yılın programını bu yıldan yapsın, bence aldatılmış her tatilci kaybedilmiş servettir." diyerek tüm işletmelerin aynı düşünce ile hareket ederek Ocaklar turizmini "YOK" satan işletmeler haline getirmek olduğunu söyledi.

 



Anahtar Kelimeler: Kendi Devrimini yaptı
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı