Kendi işinin patronu oldu

Kendi işinin patronu oldu

KOSGEB´in girişimcilik kursuna katıldı, Kendi işini kurdu.

 

Bandırma Ticaret Borsası,  Kadın Girişimciler Kurulu ve Küçük  ve Orta ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme Başkanlığı (KOSGEB) işbirliği ile düzenlenen girişimcilik kursuna katılan ve sertifikasını alan kadın girişimcilerden İpek Büyükboz Erman Paşabayır Mahallesi´nde 1031 Sokak Sinem Apt. No: 6/3´de ?´İpek Danışmanlık´´ adı altında kendi işyerini açtı.

/resimler/2015-7/3/2358089121538.jpg

Açılışa Bandırma Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ertunç İşbay, Genel Sekreter Yardımcısı Aybike Özbay, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Buket Boyacı, Petek Ozar çok sayıda dost akraba ve arkadaşları katıldı.

İpek İnsan Kaynakları ve Aile Danışmanlığı adı altındaki işyeri açılışını Bandırma Ticaret Borsası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Buket Boyacı ve İpek Büyükboz Erman kurdeleyi birlikte keserek gerçekleştirdiler.

Buket Boyacı, açılışta yaptığı konuşmada; Kadın Girişimciler Kurulunun bölgedeki kadın potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi için politikalar geliştirilmesi ve girişimcilik kültürünün kadınlar arasında yaygınlaşmasını amaçladığına vurgu yaparak, "Son yıllarda kadın girişimciliği konusunda yapılan çalışmalarda artışlar görülmektedir. Girişimci yeni bir ürünü kafasında tasarlayarak yeni bir fikir oluşturan ve bu fikri hayata geçirecek yeteneğe ve sabra sahip olan kişidir." dedi.

İşyeri sahibi İpek Büyükboz Erman´da, konuşmasında kendi işinin patronu olduğu için mutluluk duyduğunu belirterek, "Kadın Girişimcilerin ikinci grubuna kursiyer olarak katıldım. Kursta büyük fayda sağladım, yol göstericim oldular. Hocam çok yardımcı oldu. Bütün üyeler de yardımcı oldular.  Onların sayesinde böyle bir girişimde bulunmak için daha büyük bir hevesle motivasyonla işe başladık. Bandırmalıyım,  10 yıldır eğitim sektöründe görev yapıyordum.  5 yıl dershanelerde 4 yılda Bahçeşehir Koleji´nde rehber öğretmenlik yaptım."

"Burada çeşitli aktivitelerimiz var.  Tercih danışmanlığı ile işe başlıyoruz. Onun dışında bireysel rehberlik yapacağız. Aile danışmanlığı yapacağız. Çocuklar için, çocukların bilinç altının ortaya çıkması için var olan oyun terapisi yöntemini kullanarak  onlarla bir araya geleceğiz.  Tabiî ki öğrenci koçluğu, eğitim danışmanlığı yapacağım." İfadesini kullandı.

/resimler/2015-7/3/2358312090742.jpg



Anahtar Kelimeler: Kendi işinin patronu oldu
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli