Kent Konseyi seçimleri kızıştı

Kent Konseyi seçimleri kızıştı

Bandırma Kent Konseyi başkan adayı Dr. Murat Ergöz: ?Tutkulu bir aşkla bağlandığım bu kente hizmet borcum var? ?Bandırma´mız, bir Atatürk ve cumhuriyet kentidir?

Dr. Murat Ergöz, Bandırma Kent Konseyi başkan adaylığını açıkladı.

Ergöz, düzenlediği basın toplantısında adaylığı hakkında şu açıklamayı yaptı:

?Hep beraber yaşadığımız bu nadide şehir, kurtuluş yolunda büyük liderimiz Mustafa Kemal´i taşıyan vapura adını vererek onurlanmıştır. Ayrıca Kurtuluş Savaşı destanımızın son kurşununun atıldığı şehir olmasından dolayı da çok ayrıcalıklı bir yere sahiptir. Buna ilave olarak Bandırma´mız, özel coğrafi konumu, barışçı ve özgürlükçü yapısı, ulaştığı uygarlık düzeyiyle yüksek bir potansiyele sahiptir. Bu kent, yaşamımın her döneminde benim için gurur kaynağı olmuştur. Bandırma´mız, bir Atatürk ve cumhuriyet kentidir. Doğup büyüdüğüm bu güzel kente ve halkına hiçbir siyasi veya ticari beklentim olmadan hizmet edebilmek, kent yaşamına katkı sunabilmek için Kent Konseyi başkanlığına adayım. Bu kente, Kent Konseyi ile katkı sunabilmenin vereceği manevi haz, benim en büyük motivasyonumdur. Çünkü bu kente tutkulu bir aşkla bağlıyım. Bu kente kendimi borçlu hissediyorum.?

/resimler/2019-6/11/1908038033450.jpg

Göreve seçildiği takdirde gerçekleştirmek istediği projeler hakkında ayrıntılı bilgiler veren Dr. Ergöz, şunları söyledi:

?Tüm projelerimizde kamu kurumları, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları, sendikalar, mahalle muhtarları ve Bandırma halkı ile beraber çalışacağız. Çalışmalarımız sonucunda Bandırma kenti, ulusal ve uluslararası ölçeklerde hak ettiği marka değerine ulaşacaktır. Sonuç olarak Bandırma´mıza çok daha fazla turistik ve kültürel ziyaret alacağız.?

Ergöz, ?Hep beraber bu kente hizmet etmek, doğru ve nitelikli işler yapmak için, Kent Konseyi´ne üye gönderen tüm sendikalar, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, kamu kurumları ve Bandırmalı vatandaşlarımızdan konsey seçimleri ve sonrasında destek istiyorum. Kent Konseyi´ni Bandırma´mız için adeta bir tür düşünce, inovasyon ve strateji merkezi yapacağız. Hep birlikte çalışıp güzel işlere imzalarımızı atacağız. Her şey Bandırma için? dedi.  ÖNDER BALIKÇI



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli