Kent çıkışı yan yol nihayet yapılıyor

Kent çıkışı yan yol nihayet yapılıyor

K.Sanayi 600 Evler arası yan yolun gelişi Dursun Mirza döneminde yapılmıştı, Beklemeye alınan gidişi Tolga Tosun hızlandırdı.

Yerel yönetimlerde ihtiyaçtan kaynaklanan hizmetlerin öncelik arzettiği bir kez daha kanıtlandı.

Bandırma'nın K.Sanayi yönünden şehir merkezine doğru gelen yan yolu uzun yıllar yapılmayı beklemiş nihayette Dursun Mirza'nın görev süresi içinde 100 yıl kavşağı ile 600 evler içi bağlantısı yapılarak Kapalıspor salonu üst geçidine kadar etkin bir şekilde kullanılmakta idi.

Görülen lüzum üzerine Başkan Tolga Tosun, üst geçitten AVM alt geçidine kadar olan bölümü tamamlaması ile önemli bir eksikliği gidermesi ardından şimdide 2 etap Bandırma'dan K. Sanayi yönüne olan çıkış yanyol programa alındı.

Bu anlamdaki proje daha öncelerde gündeme gelmiş ancak Etimaden işletmeleri nizamiyesinin  içe alınması çalışması nedeni ile hayata geçirilememişti.

Son zamanlarda özellikle K. Sanayi kavşağı ile AVM kavşağı arasındaki ana karayolun yoğun trafik akışına yanıt verememesi, yan yolların önemini bir kez daha gündeme taşıdı.

Başkan Tolga Tosun bu noktada yan yolların bir an önce hayata geçmesi adına başlattığı çaba dünden itibaren ekiplerin bu yol üzerinde yoğunlaşmasına neden oldu.

600 Evler içi yan yol ile bağlantılı olarak Etimaden kavşağını aşarak Küçük Sanayi sitesine kadar devam edecek yan yol çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Tolga Tosun;

 "Özellikle işe gidiş ve dönüş saatlerinde trafik sıkıntısı çeken sanayici esnafımızı ve vatandaşımızı rahatlatmak için Etibank önünde yan yol açma çalışmalarımıza başladık. Bir taraftan Korona virüsüyle mücadele ederken bir taraftan da diğer hizmetlerimizi yapmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Etibank önündeki yan yol ile birlikte belli saatlerde oluşan yoğunluğun önüne geçmiş olacağız. Güzel Bandırma’mızı daha da güzelleştirmek ve keyifle yaşanır hale getirmek için çalışmalarımız devam edecek” dedi.



Anahtar Kelimeler: çıkışı nihayet yapılıyor
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı