KENT KONSEYİ ÇALIŞMALARI HIZLANDI

KENT KONSEYİ ÇALIŞMALARI HIZLANDI

Bandırma Kent Konseyi kültür ve sanat faaliyetlerine etkili biçimde devam ediyor.

Geçen haftalarda Bandırmalı bazı hayırsever işadamlarının da desteği ile olağanüstü dönemde hem Bandırmalı müzisyenlere destek hem de Pandemiden bunalan halka moral vermek amacıyla çekimi yapılan ve 4 gün süren müzik etkinliğinden sonra yeni bir müzik etkinliği gerçekleştirildi.

Çekimi titizlikle yapılan etkinliğin “Müzik Limanı”  ismi altında yayınlanacağını belirten Bandırma Kent Konseyi Başkanı Dr. Murat Ergöz konuyla ilgili şöyle konuştu:

“Geçtiğimiz hafta Bandırma Kent Konseyi ile Bandırtma Halk Müziği Kültür ve Sanat Derneği ve Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği ile birlikte Bandırma’nın müzik ve sanat hayatı konusunda bir söyleşi ve halk müziği etkinlik çekimi gerçekleştirdik. Etkinliğim gerçekleşmesinde Balıkesir Kent Konseyi ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi büyük destek verdi. Etkinliğin görüntüleri Çınarlı Çağdaş Derneği Başkanı Eyüp Demirezen tarafından montajlandıktan sonra birkaç gün içinde sosyal medya üzerinden yayınlanacak. Bandırma Halk Müziği Kültür ve Sanat Derneği kuruluş ve faaliyetlerinin de konuşulduğu söyleşi ile birlikte halk müziğimizin ezgileri eşliğinde doyumsuz bir program çekimi oldu. Etkinlik “ Müzik Limanı “ ismi altında yayınlanacak. Dernek Başkanı Kazım Gül de etkinlikleri hakkında bilgi verdi ve anılarını anlattı.” Erdem ÖZCAN



Anahtar Kelimeler: KONSEYİ ÇALIŞMALARI HIZLANDI
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli