Kent konseyi, Emekli meclisinin mahalle ziyaretleri

Kent konseyi,  Emekli meclisinin mahalle ziyaretleri

Kent Konseyi Emekli meclisi, mahalle katılımları ile gücüne güç katmak istiyor.

Bandırma Kent Konseyi yürütme kurulu, Emekli meclisi ile birlikte Levent Mahallesine yaptığı ilk ziyarette olumu tepkiler aldı.

Her emeklinin kendi alanındaki tecrübesi ile Kent Konseyi Emekli meclisine vereceği çözüm odaklı fikir paylaşımı başta Mahallelerin, daha sonra ise kent beklentilerinin çözümü noktasında önemli olduğu görüşünde birleşildi.

Kent Konseyi ve Emekli Meclisinin mahalle bazında gerçekleştiği ilk buluşmada başta Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat'ın yanı sıra yürütme kurulu üyeleri, Ali Çimen Başkanlığındaki Emekli Meclisi   yanı sıra Disk Emekli-sen Genel Merkez Yönetim kurulu üyesi hakan İlter'in hazır bulunduğu levent mahalle buluşmasında Emekli meclisinin yol haritası çizildi.

Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat,  Kent konseylerinin icra makamı olmadığını ancak oluşturduğu farkındalıklarla beklentilerin çözümü ve hayata geçmesi noktasında önemli rol oynadıklarını vurgulayarak “İcra makamı değiliz, konuşma makamıyız” diyerek Kent konseyi bileşenleri olarak oluşturdukları sivil inisiyatif gücü ile Bandırma insanının beklentilerini çözüm odaklı yaklaşımları ile sorun olmaktan çıkartmayı amaçladıklarını söyledi.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı