Kent Konseyi, İş atölyesi açıldı.

Kent Konseyi, İş atölyesi açıldı.

Kent Konseyi, Bayanlar komisyonu kurucu Başkanı Nesrin Aydoğmuş anısına hazırlanan eğitim ve üretim atölyesi coşkulu kalabalıkla hizmete girdi.


KENT KONSEYİ İŞ ATÖLYESİ AÇILDI paylaşan: zeki-karadeniz

Öğretmenlik yaşamı ardından sosyal alandaki performansı ile toplumun her kesiminden sevgi ve hoşgörü toplayan Merhum, Bandırma Kent Konseyi, Bayanlar Komisyonu kurucu Başkanı Nesrin Aydoğmuş, artık adına kurulan iş ve meslek atölyesi ile gönüllerde yaşatılıyor.

Bandırma Eski Kapalı Çarşı Belediye Binasında oluşturulan atölye bugün yapılan törenle hizmete girdi.

Başta Bandırma kaymakamı Ali Mantı, Belediye Başkanı Dursun Mirza, kent Konseyi Başkanı A. Levent Coşkun, eski Başkan Dr. Selim Panç, Belediye Meclis üyeleri ve bazı demokratik kitle örgütü başkan ve yönetim çevrelerinin hazır bulunduğu toplulukta açılışı yapılan açılışta sırası ile Kent konseyi Başkanı A. Levent Coşkun, Belediye Başkanı Dursun Mirza ve Bandırma Kaymakamı Ali Mantı birer konuşma yaptılar.

Kent Konseyi başkanı A. Levent Coşkun, gelinen noktada yaşama kattıkları faaliyetlerle, kaç bayanın sosyal, kültürel ve mesleki şemsiye altına alındığını açıklarken, kendisini destekleyen bayanlar tarafından sık sık alkışlandı.

Başkan Mirza’da, Kent Konseyi Kadınlar Komisyonunun çalışmalarını takdirle izlediklerini, kendilerine katkı veren herkese teşekkür ederken ‘’Hepimiz maddi manevi katkıda bulunduk, katkı sahibi herkese teşekkür ederim. Ancak yapılan çalışmanın içinde insan unsuru yoksa bunun hiçbir anlamı da yok, önemli olan bu hizmetleri içini doldurmak.’’ Diyerek bu anlamda sosyal ve kültürel aktiviteleri ile kent yaşamına hareket katan Bandırma Kent Konseyi Bayanlarına teşekkür etti.

Bandırma Kaymakamı Ali Mantı’da, fani dünyada kavga ve kargaşanın olumsuzluklarından dem vurarak, yaşamda birlik ve dayanışmanın katkılarını anlattı.

Törende daha sonra İş ve eğitim atölyesinin kurdelesi kesilerek hizmete açıldı.

Bandırma Belediyesi ve Kent Konseyi işbirliğiyle gerçekleşen sosyal sorumluluk projesi kapsamında kadınlara biçki-nakış ve dikiş kursu,

İş Atölyesi, ilk etapta 30 kişiye hazırlanan özel sınıfta el becerisi ve dokuma üzerine kurs verilirken, Bandırma Türk Sanat Müziği korosu da bu alanda çalışma yapabilecek.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli