Kent Konseyi Kadın Meclisinden güne dair söyleşi

Kent Konseyi Kadın Meclisinden güne dair söyleşi

Bandırma Kent konseyi Kadın Meclisi 25 Kasım Kadına şiddete karşı uluslararası mücadele ve dayanışma günü nedeniyle söyleşi düzenledi.

Dünya'nın gündeminden düşmeyen Kadına Şiddet, Uluslararası kararla 25 Kasım'ın Kadına şiddete karşı uluslararası mücadele ve dayanışma günü olarak belirlenmesi Bandırma Kent konseyi Kadın Meclisinin güne dair toplum bilincini arttırıcı farkındalık oluşturmak adına düzenlediği söyleşi begeni topladı.

25 Kasım Kadına şiddete karşı uluslararası mücadele ve dayanışma günü nedeniyle Barış Manço Kültür Merkezinde gerçekleşen "Güç kimde?" söyleşisinde açılış konuşmasını Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Dilek Karaarslan yaptı.

Kent Konseyi Başkanı Serdat Polat'ın teşekkür konuşması ardından Psikolog Alev Akbaba, Komiser Okan Gökçe ve Arabulucu Avukat, Belediye Meclis üyesi Merve  Polat, mesleki karıyerleri noktasında gerçekleştirdikleri konuşmalarda, dinleyicilerden teşekkür aldılar.

Kadın Meclisi Başkanı Dilek Karaarslan'ın moderatörlüğündeki söyleşinin 2 turunda ise konuşmacılar dinleyicilerin sorularını yanıtladı. Kadına şiddete karşı mücadelede önemli ayrıntıların gündeme taşındığı söyleşi, konuşmacılara verilen armağan ile son buldu.



Anahtar Kelimeler: Konseyi Kadın Meclisinden söyleşi
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı