Kent Konseyi takipte

Kent Konseyi takipte

Kent Konseyi, Limanında baş gösteren Angus kokusundan sonra, kenti istila eden Ahır kokusu ve Kara sinek istilasının peşine düştü.

Bandırma`da, Kent genelinde şikayete neden olan Ahır kokusu ve Kara Sinek istilasından sonra Kent Konseyi başta Başkan Dr. Selim Panç ve Beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Dr. Apdurrahman Candemir, Muazzez Palta, Hüseyin Koçyiğit ve Varol Memişler ile birlikte kent mücavir alanlar dışında kalan otlak, mera ve tarlalarda incelemede bulundu.

Kent Konseyi Başkanı Dr. Selim Panç Bandırma`yı etkisi altına alan Ahır kokusunu bilimsel anlamda tespit ederek kendilerine hukuki yolu açacak girişimleri sürdürdüklerini kaydetti.

Dr. Panç, `` Muhatap her kim olursa olsun, h,ç kimsenin toplumsal rahatsızlık yaratmaya hakkı yoktur, Kent konseyi olarak yaptığımız yüzeysel incelemeyi, teknik verilerle destekleyip, hukuki zemin hazırlayarak dedillerle konuyu yargıya taşımak istediklerini söyledi.



demokrat
3.10.2013 14:02:43
Bu rezil koku istilasını sebep olan kimdir.Bir kenti herkesin gözleri önünde böyle kötü ve yaşanılmaz hale getirmeye gücü yetebilecek kimlerdir bunlar.Bu ahlaksız duruma başta sebep olanlar dur demeli ve bu şehre yaşattıkları rezillikten dolayı özür dilemeliler.Konunun takipçisi olan manşet haber`i de kutluyorum.

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı