Kent Konseyinden etkinlik çağrısı

Kent Konseyinden etkinlik çağrısı

Kuruluşun ve kurtuluşun kenti Bandırma dolu dolu 100.yıl kurtuluş programı ile geliyor

Bandırma’nın Kurtuluşu’nun 100. Yılı Bandırma’da bir dizi etkinlikle kutlanacak.

Spor Turnuvası, Tiyatro, Milli Mücadele Dönemi ve Sonrası Bandırma Kitabı Tanıtım ve İmza Etkinliği, Özel Gösteriler, 100. Senfoni Konseri, Tarih Söyleşileri, Sergiler, Fener Alayı ve Konserlerle Bandırma Belediyemiz öncülüğünde düzenlenecek.

Etkinlikler 9 Eylül Cuma Günü başlıyor. Bandırma Kent Konseyi olarak Bandırma Belediye başkanı Av. Tolga Tosun’un büyük destekleri ve Kültür Müdürlüğünün öncülüğünde; yaklaşık bir yıldır süre gelen yoğun çalışmalar çok değerli akademisyen, araştırmacı ve genç yazarların ve içinde ilk kez gün yüzüne çıkacak olan fotograflar ile 14 Eylül Salı Günü 18:30’da Belediye Nikah Salonunda "MİLLİ MÜCADELE DÖNEMİ VE SONRASI BANDIRMA" kitabının tanıtımı ve imza etkinliği, 16 Eylül Perşembe "100. YIL TARİH SÖYLEŞİLERİ" etkinlikleri, Bandırma Belediyesi ile birlikte düzenleniyor.

.Aynı gün akşamı ülkenin önemli değerlerinden Tarihçi Prof. Dr. İlber ORTAYLI’yı var. Son silahlı mücadelelerin gerçekleştiği ve Son Kurşunun atıldığı Kuvayi Milliyenin, kuruluşun ve kurtuluşun şehri Bandırmanın Kurtuluşunun 100. Yıl Etkinliklerine tüm Bandırmalılar davetli.



Anahtar Kelimeler: Konseyinden etkinlik çağrısı
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı