Kent Konseyleri Ankara'da toplandı.

Kent Konseyleri Ankara

Türkiye Kent Konseyleri platformu Dönem Başkanı ve Bandırma Kent Konseyi Başkanı Av. Serdar Polat Türkiye Kent Konseyleri Platformu Yürütme Kurulu olarak "Uluslararası kolaylaştırıcılık ödülü, katılımcılığın altın madalyası” aldı.

Türkiye Kent Konseyleri platformu Dönem Başkanı ve Bandırma Kent Konseyi Başkanı Av. Serdar Polat Türkiye Kent Konseyleri Platformu Yürütme Kurulu olarak (Bandırma, İzmir, Çankaya, Odunpazarı, Konak, Esenyurt Kent Konseyleri) Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanı ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Başkan Vekili Prof. Dr. Savaş Zafer Şahin ve beraberindeki heyetle Ankara Kent Konseyi ev sahipliğinde bir araya geldiler.  

Kent Konseyleri üzerine verimli bir toplantının gerçekleştirildiği Platformda,  Ankara Kent Konseyine Uluslararası alanda Türkiye Kent Konseyleri olarak ilk kez layık görülen “Uluslararası kolaylaştırıcılık ödülü, katılımcılığın altın madalyası” alındı.

Kent konseylerini mutlu eden bu ödülün ardında, açıklamada bulunan Türkiye Kent Konseyleri platformu Dönem Başkanı ve Bandırma Kent Konseyi Başkanı Av. Serdar Polat; “Bizlerin Kent Konseyi mücadelesinde Ulusal anlamda ulaşmak istediğimiz noktada budur ve bu örnek Uluslararası anlamda çok önem taşımaktadır. Ankara Kent Konseyi ile Bandırma Kent Konseyinin işbirliği için mutabık kaldık. Kardeş Kent Konseyleri çalışmasını başlatacağız. Ödülü veren Uluslararası Kolaylaştırıcılar Birliği (IAF) dünyanın 65 ülkesinde çalışmakta olan moderatör ve kolaylaştırıcıların üye olduğu uluslararası bir organizasyondur. 1994 yılından beri faaliyet gösteren kuruluş tüm dünyada katılımcı kurumsal yönetim için kolaylaştırıcılık standartlarını koymaktadır. Birlik kapsayıcılık, açıklık, küresel perspektif, profesyonellik, liderlik ve mükemmellik ilkelerini benimseyen Birlik, insani etkileşimin gücüyle demokratik ve kurumsal gelişimin potansiyelini savunmaktadır. 

Güzel misafirperverlikleri ve kent konseyi sürecine katkıları için Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve ekibine teşekkür ediyoruz.” Dedi.



Anahtar Kelimeler: Konseyleri Ankara' toplandı.
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı