Kent konseyleri "Katılımcılık ve Örgütlü Toplumsal Doku" buluşması

Kent konseyleri

Bandırma Kent Konseyi, katılımcı demokrasinin olmassa olmazı Kent Konseylerinin Kent hayatına daha çok katkı sunmaları için görüş ve önerilerimizi sundu.

Başkan Serdar Polat, Bandırma Kent Konseyi Adına Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezinde Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun başkanlığında, Antalya Milletvekili Cavit Arı, Adana Milletvekili Burhanettin Bulut ve Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’den oluşan heyetin davetlisi olarak Kent Konseyleri "Katılımcılık ve Örgütlü Toplumsal Doku" başlıklı toplantıya katıldı.  

Bandırma Kent Konseyi, katılımcı demokrasinin olmassa olmazı Kent Konseylerinin Kent hayatına daha çok katkı sunmaları için görüş ve önerilerimizi sundu. İlerleyen süreçte Kent Konseyleri masasına katkı sunmaya hazır olduğumuzu dile getirdi.

Ardından Odunpazarı, Nilüfer, Çankaya, Çanakkale, Ayvalık, Gömeç, Sarıyer, Didim, Ataşehir, İzmit Kent Konseyleri başkanları ile Balıkesir Milletvekilimiz Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın’ı makamında ziyaret edildi, kendisi ile ikir alışverişinde bulunuldu.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı