Kent Meclisinden ``Bandırma Ahır Olmasın`` eylemi

Kent Meclisinden ``Bandırma Ahır Olmasın`` eylemi

Büyük katılımlı çevre eylemi bugün saat 12.oo de İDO önünde yapılacak





Bandırma`nın çevreye karşı duyarlılığı, Kent meclisini harekete geçirdi.

Bir biri ardına limanına yanaşarak tahmil tahliye yaptıkları ithal hayvanlar nedeniyle kentin ahıra kokması, vatandaşların sosyal medya paylaşımında birlik olmasına neden oldu.

Bu anlamda açılan sitelere gösterilen yoğun ilgi ve katılım Kent meclisini de harakete geçirdi.

Bu neden bugün saat 12.00 de İDO önünde toplanma kararı alan Kent meclisi yaptığı çağrı ile Bandırmalıları bu kokudan kortaracak tek çözümü toplumsal direniş olarak gösterdi.

Kent meclisi saat 12.oo de İDO önünde vatandaşların da katılımı ile kentin Ahıra kokmasını protesto edecek. 



demokrat
3.12.2012 11:26:43
Konuyu sıklıkla gündeme getiren Manşet haberi kutluyorum.Bu aymazlık,saygısızlık ve edep sınırlarını aşan kokuya sebep olanlar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.Eşim dün rahatsızlandı bu iğrenç koku yüzünden.Bu kente bu ahlaksızlığı kim yaşatıyorsa yazıklar olsun.Bu şirket kimse mallarını boykot edelim.Yazıklar olsun.

hakan
3.12.2012 12:41:03
İhsan sağlığıyla oynuyorlar pencere cam açamıyoruz dışarı bile çıkamaz olduk limanın yanındaki evleri düşünemiyorum.Yetkililer işlerini yapmıyorlar buna izin verilmemeli niye Bandırma İstanbulda indirsinlerde görelim

arda senil
3.12.2012 15:28:54
bandırma her zamanki gibi bol alkış alıyor ama icraat yok.. halk nefes bile alamıyor. liman özelleştiğinden beri bu kepazelik boyutlandı..yerli üreticiler banvit ,diğer tekeller ele ele vermiş bandırmanın içine ediyorlar..ilgili kamu kurum kuruluşlarından ses çıkmıyor..siz kimin yöneticisisiniz allah aşkına. sayın belediye başkanı ve kaymakam uyuma!

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false