Kentsel dönüşüme iş dünyasından destek

Kentsel dönüşüme iş dünyasından destek

Gönen Belediyesi TOKİ ile ön protokolü imzalamasıyla başlayan kentsel dönüşüm süreci, Gönen'in yapısına uygun hazırlanacak mimari projenin ihaleye çıkartılmasıyla devam edecek.





Gönen
Belediyesi TOKİ ile ön protokolü imzalamasıyla başlayan kentsel dönüşüm süreci, Gönen'in yapısına uygun hazırlanacak mimari projenin ihaleye çıkartılmasıyla devam edecek.


Başkan Yakar, 2013 sonuna kadar Deri OSB'ye yapılacak fabrikaları ihale ettirmeyi hedeflediklerini açıkladı.

Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, AK Parti yönetimiyle birlikte TEKSÜT 'ü ziyaret etti. Yerel ve genel konuların konuşulduğu ziyarette, hükümetin, AB ülkelerine ihracat yapacak süt sanayi firmalarına teşvik sistemi başlatmasının, Türk hayvancılığında yeni bir dönem başlatacağını kaydeden TEKSÜT Yönetim Kurulu Başkanı Arınık, Gönen Tabakhanesine uygulanacak kentsel dönüşümün ve bu alanın turizme açılmasının da Gönen'in geleceği açısından çok önemli olduğunu söyledi.

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, AK Parti İlçe Başkanı Av. Servet Bıyık ve parti yönetimiyle birlikte TEKSÜT Firmasını ziyaret etti. Yerel ve genel güncel konuların konuşulduğu ziyarette, hükümetin AB ülkelerine ihracat yapacak 6 firmaya teşvik vermesinin Türk hayvancılığında yeni bir dönemi başlatacağını bildiren TEKSÜT Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Arınık, son birkaç yıldır, Tarım Bakanlığının süt politikası önemli” dedi.

Ek fabrika inşaatının tamamlanmasıyla birlikte TEKSÜT 'ün de AB ülkelerine ihracat yapmayı planladığını da anlatan Arınık, en büyük sıkıntılarının ise süt fiyatında bölgeler arası dengesizlik olduğunu söyledi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı