Kentsel dönüşümün adımı atıldı

Kentsel dönüşümün adımı atıldı

TOKİ vasıtasıyla Gönen Tabakhanesine uygulanacak Kentsel Dönüşüm projesi öncesinde, TOKİ Gayri Menkul Değerlendirme A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Bayraktar, dün Gönen'e geldi.



Gönen
Tabakhanesine uygulanacak Kentsel Dönüşüm projesi öncesinde, TOKİ Gayri Menkul Değerlendirme A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Bayraktar, dün Gönen'e geldi.

Bayraktar, Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'la birlikte tabakhane ve proje kapsamında ıslah edilecek Gönen Çayında incelemelerde bulundu. Başkan Yakar, 6 Mart Çarşamba Günü yapılacak Meclis oturumunda Tabakhaneye Kentsel Dönüşüm” uygulanması kararı alınacağını ve akabinde de TOKİ ile protokol imzalayacaklarını açıkladı.


SÜREÇ BAŞLADI

Sivil toplum örgütleri tarafından da desteklenen, Gönen'e uygulanacak en büyük proje olarak görüldüğü için Gönenliyi de heyecanlandıran, ikinci turizm alanını yaratacak Gönen Tabakhanesine Kentsel Dönüşüm Projesinde süreç başladı.

TOKİ vasıtasıyla uygulanacak olan kentsel dönüşüm projesi öncesinde, TOKİ Gayri Menkul Değerlendirme A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Bayraktar dün Gönen'e geldi.

Bayraktar, AK Parti İlçe Başkanı Av. Servet Bıyık ve Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'la birlikte Gönen tabakhanesi ile kentsel dönüşüm projesi kapsamında ıslah edilecek olan Gönen Çayında incelemelerde bulundu.

6 Mart Çarşamba günü yapılacak olan Gönen Belediye Meclisinde, Tabakhanenin Kentsel Dönüşüm alanı ilan edilmesi yönünde meclis kararı alacaklarını açıklayan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, sürecin başladığına işaret ederek, Meclis kararımızı aldıktan sonra TOKİ ile protokol imzalayacağız” dedi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı