KESK mitingi İzmir´de

KESK mitingi İzmir´de

Mitinge Eğitim-Sen Bandırma temsilciliği de katılacak

  Kamu Emekçileri Sendikası Konfederasyonu´nun ?laik eğitim, laik yaşam? mitingi dokuz ilde yapılacak. 28 Mayıs 2016 Cumartesi günü, İzmir´de yapılacak mitinge Eğitim-Sen Balıkesir Şubesi ve Bandırma temsilciliği de katılacak. Mitingin ayrıntılarını görüşmek üzere Eğitim-Sen Balıkesir Şube Başkanı Özgür Sarıbülbül, Bandırma´ya geldi. Sarıbülbül, Bandırma Öğretmen Evi´nde, Mustafa Kocataş´ın başkanlığındaki Bandırma temsilciliği yönetim kuruluyla bir toplantı yaptı. Sarıbülbül, yapılacak mitingler için bilgi verirken, ?Laik eğitim, laik yaşam ve iş güvenliğimizden vazgeçmeyeceğiz. Baskı, sürgün ve işten atılmalara karşı alanlara iniyoruz? dedi.

  KESK´in, 28-29 Mayıs 2016 tarihlerindeki mitingleri İzmir, Ankara, İstanbul, Diyarbakır, Adana, Samsun, Aydın, Trabzon ve Van´da düzenlenecek.

     KESK´TEN PİKNİK

  Bu arada KESK, 19 Mayıs 2016 Perşembe günü, Erdek´in Düzler Mahallesi´ndeki Kapıdağ Camping´te piknik düzenleyecek. Eğitim-Sen Bandırma Temsilciliği Başkanı Mustafa Kocataş, pikniğe yüksek bir katılım beklediklerini açıkladı.   Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: KESK mitingi İzmir
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu