Keşke Turhan Çömez gibi bir Başbakanımız olsa!

Keşke Turhan Çömez gibi bir Başbakanımız olsa!

Ünlü Yazar Ayşe Özgün; Dün akşam Uğur Dündar'ın eski AKP milletvekili Turhan Çömez ile yaptığı söyleşiyi dinledim.``Keşke Turhan Çömez gibi bir Başbakanımız olsa!``

Keşke Turhan Çömez gibi bir Başbakanımız olsa!

Dün akşam Uğur Dündar’ın eski AKP milletvekili Turhan Çömez ile yaptığı söyleşiyi dinledim.

Çömez ailesinin karşı karşıya bırakıldığı zülum ve felaketin neden meydana geldiğini anlamaya çalıştım.

Sayın Çömez, İddianamede ortaya sürülen abuk sabuk gerekçeleri bir, bir temizleyerek açıklığa kavuşturdu.  Son derece insanlık dışı sayılması gereken, yalan ve dolana bürünmüş  bu zalim senaryoyu birileri neden yazarak kendisini mahvetmek istedi?

Tahsil ise.. tahsil.  Çalışkanlık ise.. çalışkanlık.  Sorumluluk ise.. sonuna kadar. Akıl ve zeka ise.. yüzde yüz.  Enerji ise.. süper.  Sabır ise.. adeta peygamber sabrı zira.. deli olmak işten değil. 

Namus?  Şeref?  Gurur? Doğruluk? İnsaniyet? VİCDAN? Galiba buralarda biraz durmak lazım.  Sanırım yaranın yarısı burada yatıyor olabilir.

Boy pos da yerinde.  Basbayağı yakışıklı. Ses tonu etkileyici.  Halka yakınlık?  Görülmemiş kadar iyi ve SAHİCİ.  Tekrardan uzak ifadeler. Giyim kuşam.. üstüne yakıştırma.. mükemmel. İtikat tam ve güçlü. Aile babası ve eşlik?  Tam olması gerektiği gibi.

Peki!  Neden bu zülum?  

Acaba partisinde birileri tüm bu yeteneklerin bu kişide toplandığını görünce Sayın Çömez’i kendisine  rakip olarak görmüş olabilir mi?  Rakip gördüğünü anında tarantula gibi yok etmeyi aklına koymuş gaddar ve kıskanç  birisi bu zalim senaryonun yazılmasını emretmiş olabilir mi?

Dr. Turhan Çömez ve ailesini bu felakete dayandıkları için kutluyorum.  Allah’ın bu zavallı aileyi bir an evvel birbirlerine kavuşturması için yardım etmesini istiyorum.  

Sizleri bilmem ama ben.. Turhan Çömez gibi bir başbakan’ın bu güzel ülkemizi yönetmesini çok isterdim.  Kaderinde yazılı ise.. ve Allah isterse.. bırakınız bu kadar zalimce uğraşmanızı.. burnunuzla kuş tutsanız mani olamazsınız!  İnşallah diyorum!

 

 



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı