Kev'den Edincikspor'a destek

Kev

Kültür Eğitim Vakfı "KEV" Futbolda sonra Atletizm'de faaliyet gösteren Edincikspor'a malzeme desteğinde bulundu.

Bandırma Kültür ve Eğitim Vakfı(KEV) Yönetim Kurulu, Edincikspor Kulübü futbol ve atletizm takımlarına malzeme desteğinde bulundu.

Edincikspor Kulübü Başkanı Hakkı Zakir İpek, destekleri için KEV Başkanı Yavuz Demiralay ile yönetim kurulu üyeleri Tolga Tetik, Semih Pak, Vedat Akkaya, Oğuz Erakkuş, H. Onur Eken, Hasan Çakmak, İlkay Yücebilgiç, Halil Yıldız ve Genel Sekreter Ömer Turan’a teşekkür etti.

KEV’in, Edincikte sporu ve sosyo-kültürel yaşamı desteklemesinin memnuniyet verici olduğuna işaret eden İpek, şunları söyledi:

“Cumhuriyetin ilk yıllarında TBMM Başkanı Orgeneral Kazım Özalp tarafından Aydıncıksporadıyla kurulan kulübümüz (1927)daha sonraki yıllarda Edincik Gençlik ve Edincik 18 Eylül takımları ile sportif faaliyetler yürütmüş ve 1984 yılında iki takımının birleşmesi sonucunda Edincikspor spor dünyasındaki yerini almıştır. Türkiye Futbol Federasyonunda tescil tarihi 1953 olan kulübümüz bölgenin en eski ve köklü takımı unvanını da taşımaktadır.

Günümüzde amatör futbol müsabakalarına katılan kulübümüz ayrıca atletizm, güreş ve bisiklet branşlarında da faaldir ve lisanslı sporcuları mevcuttur. Futbol branşında yaklaşık bir asırdır faaliyet gösteren kulübümüz, 2019 – 2020 yıllarında atletizmde 5 uluslararası etkinliğe katılarak ilgili branşa ciddi bir yatırım gerçekleştirmiştir. Kulübümüz, gençleri spora kazandırmayı ve çeşitli branşlarda faaliyetlerini sürdürecektir.”



Anahtar Kelimeler: ' Edincikspor' destek
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli