KILIÇDAROĞLU, "YEREL BASIN TEK GÜVENCEMİZ"

KILIÇDAROĞLU,

Körfez yerel gazeteci ve Ajans temsilcileri CHP Genel Merkezinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu`nu ziyaret etti.




Altınoluk Belediye Başkanlığının düzenlediği Ankara gezisine katılan 10 yerel gazeteci ve Ajans temsilcileri CHP Genel Merkezinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu`nu ziyaret etti.


Kılıçdaroğu
, Körfezde Hakimiyet Gazetesini inceledi ve "Yerel basın tek güvencemiz" dedi. 
Altınoluk Belediye Başkanlığının düzenlediği Ankara gezisine katılan 10 yerel gazeteci ve Ajans temsilcileri TBMM`de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu`nu ziyaret etti.

Ziyarette yerel basına güveninin tam olduğunu belirten ve Körfezde Hakimiyet Gazetesini inceleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu, "Yerel medya güçlüdür. Yerel Basın gücünü halktan aldığı için güçlü oluyor. Yerel basın tek güvencemiz" dedi.  

"YAYGIN BASIN ÇÖKTÜ, YEREL BASIN GÜVENLİ"

"Yerel Medyaya yönelik baskının AK Parti Milletvekili Kürşat Tüzmen`in Gaziantep`te yerel bir gazeteyi eline alıp kürsüde yırtmasıyla başladığını" belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu, "O süreçte `ben medya çok büyük bir tepki gösterecektir` dedim. Bir gazeteyi beğenmeyebilirsiniz ama gazeteyi kürsüde yırtmak çok ağır bir davranış. Onu yapmıştı ve
parça parça bu noktaya geldi. Yaygın basın çöktü ama yerel basın güvenli. Yerel basın
gücünü halktan aldığı için güçlü oluyor. Medya 4. ncü güçtür. Yasama ve yargı yürütmenin emrine girince bunları güçlendirmenin yolu medyadan geçer" dedi. 

Edremitli gazetecilerle bir süre sohbet edip basının sorularını yanıtlayan  Genel Başkanı
Kemal Kılıçdaroğu, "Bu gün siyaset alanı daraldığı için muhalefet eleştiriliyor. Yerel basın,
yaygın basına göre daha güvenli. Yerel basın tek güvencemizdir. Yerel basında görev yapan arkadaşlarımızı kutluyor ve başarı diliyorum" diye Edremit Basın mensuplarını tek kutladı ve
basın ile toplu fotoğraf çektirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu`nu ziyaretine CHP Milletvekilleri Nedret Akova, Ahmet Gümüş ve Namık Havutcu ile Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat, Altınoluk Belediye
Meclis Üyesi Ümit Yaşar Babürşah, Belediye Basın Bürosundan Gülbahar Bilgiç, Manşat
Gazetesi Muhabiri Ömer Kalaycı, Star Gazetesinden Gökçay Kabay, Farklı Bakış Gazetesinden Songül Aktaş, Sırat Dergisinden Zafer Kılıç, Ege Gündem Gazetesinden Şevki Boralı, Haber İda Gazetesinden Okay Önder, Anadolu Ajansından Emrah Elmas ve Hakimiyet Gazetesinden Enver Dolgun katıldı. 





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false