"Seçimimiz Bandırma ve Odamıza Hayırlı olsun"

"Güven ve destek veren vermeyen tüm üyelerimize teşekkür ederiz."

Pazartesi günü yapılacak Bandırma Ticaret Odası seçimlerinde Mavi grup listesi Başkan Adayı Mehmet Kılkışlı seçim öncesinde ilk kez konuştu. Kılkışlı bu süreçte tüm üyelere seçim öncesi teşekkür ederken pazartesi günü tüm üyeleri oy kullanmaya davet etti.

/resimler/2018-4/8/0021226226188.jpg

                     İŞTE KONUŞMANIN TAMAMI...

"9 Nisan 2018 tarihinde yapılacak Bandırma Ticaret Odası organ seçimlerinde mavi grup olarak 18 meslek grubunu temsil edecek meslek komitesi ve meclis üyesi adayı arkadaşlarımızla güzel bir ekip olduk. Seçim çalışmaları sürecinde programlı bir ekip çalışması yaparak Bandırma ve Manyas´ta bulunan tüm üyelerimizi ziyaret etme fırsatı bulduk. Bu ziyaretler sırasında üyelerimizin sorunlarını, beklentilerini ve odamızın geleceği hakkındaki düşüncelerini öğrenme fırsatı yakaladık. Üyelerimizin görüş ve önerileri ile fikir ve eleştirilerini paylaşmış olmak bizleri son derece mutlu etti.

/resimler/2018-4/8/0022119039543.jpg

             BAŞKAN KILKIŞLI´DAN HOŞGÖRÜ ÇAĞRISI

Bandırma Ticaret Odası´nda görev almak üzere bu hizmet yarışına katılmış diğer gruplardaki arkadaşlarımız da bu süreçte gayretli ve başarılı bir çalışma yürüttüler. Seçim öncesindeki çalışmalardan sonra seçim günü de tüm gruplardaki adayların aynı sabır ve hassasiyeti göstermelerini ve seçimlerin hiç bir olumsuzluk yaşanmadan hoşgörü içerisinde tamamlanmasını diliyorum.

/resimler/2018-4/8/0025217949576.jpg

          "TÜM ÜYELERİMİZİ OY VERMEYE DAVET EDİYORUM"

Üyelerimizin sektörel temsilleri ve sivil toplum kuruluşu olarak temsil bakımından Ticaret Odası seçimleri önem arz etmektedir. Bu sebeple seçme haklarını kullanmak üzere Pazartesi günü yapılacak seçimlerde tüm üyelerimizi sandık başına davet ediyorum.

               "KAZANAN BANDIRMA OLACAK"

Seçimler sonucunda kazanan Bandırma Ticaret Odası ve Üyeleri olacaktır. Mavi, Turuncu ya da Beyaz ayrımı olmayacak, kazanan Bandırma olacaktır. Güven ve destek veren vermeyen tüm üyelerimize teşekkür ederiz."               Mehmet Kılkışlı

                                                    Mavi Grup Başkan Adayı



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli