Kim demiş Bandırma`dan futbolcu yetişmez diye!...

Kim demiş Bandırma`dan futbolcu yetişmez diye!...

Bandırma`da yetişen Ahmet ve Emre Çanakkale Dardanel`de başarıdan başarıya koşuyorlar...





Akademi liginde başarılarıyla kendilerinden bahsettiren, Çanakkale Dardanelspor`da futbol oynayan  2 Bandırmalı yetenek var.


Bunlardan biri Emre Baysal... Galatasaray altyapısında oynadıktan sonra bir ara Bandırmaspor U-19` a dönen Emre Baysal şimdi başarılı futboluyla Çanakkale Dardanel`in başarısı için ter döküyor.

Ahmet Yazar da Çanakkale`ye Bandırma`dan giden bir başka yetenek... bandırma fenerbahçe futbol okulunda Elvan Öztürk`ün öğrencisi olan Ahmet Çanakkale`de başarıdan başarıya koşuyor.

``Bandırma`dan futbolcu yetişmez!...`` diyenlere Emre ve Ahmet`in başarısını gösteriyor Bandırma Manşet spor servisi olarak bu yeteneklerin başarsını alkışlıyoruz. 

Bu arada Çanakkale U-18 takımının Galatasaray U-18 takımını 3-2 mağlup ettiği karşılaşmada gollerin 2 Ahmet`ten birinin de Emre`den geldiğini; ayrıca Emre`nin Rize deplasmanında Çanakkale`nin beraberlik golünü son saniyede Rize filelerine bıraktığını bilelim.

Bandırmalı bu yetenekli gençleri Çanakkale Dardanel Akademi takımında geleceğe Mustafa Özbey ve Boluspor, Bursaspor`da futbol oynadığı yıllardan tanıdığımız ünlü sol ayak Bigalı Mustafa Akarcalı hazırlıyor.





KÖYLÜ 10.5
15.01.2013 17:31:19
Sevgili Zeyyad SAYGIN bu kardeşlerimize ilaveten gene BANDIRMA FENERBAHÇE SPOR OKULUNDA yetişip şuanda BEŞİKTAŞ U 16 Takımı ile AKADEMİ LİGLERİNDE mücadele eden FURKAN TÜRKMEN kardeşimiz var hepsiyle ayrı ayrı GURUR DUYUYORUZ...

Ahmet Yaman
15.01.2013 23:57:45
bunlarla övünüleceğine Bandırma spor kendisi nerede yetiştirdiği ve yukarıya verdiği futbolcular nerde Emre Baysal`ı alt yapı hocası Faruk kovalamıştı displinsiz diye Burada nasıl disipilin oldu acaba merak ediyorum biraz oturup düşünsünler biz ne yapıyoruz diye nereye gidiyoruz diye biz BANDIRMADAN futbolcu çıkmaz demedik Bandırmaspordan yetişmiyor dedik sözün özü bu bıraksınlar laf kalabalığını.

numan yüksel
16.01.2013 00:49:23
bandırmada degerı bılınmez genc topcuların gıderler bu ıs boyle.bandırmaspor transeferde para yedırmeyi sever malesef.alıstık bos transferlere...U-19 da kı 2 topcusunuda kaybedecekmiş yakında. yazık bız yetıstırelım baskaları meyvesını yesın ...

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu