Kimin haberi var!...

Kimin haberi var!...

Ba-ski, en pahalı Su kullandırdığı kente kendini tanıtıyor?

 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Su-Kanalizasyon Dairesi BA-SKİ, bugün sessiz sedasız Bandırma´nın suyunu kesti.

Ba-ski´ye yakın haber kaynakları akşam saatlerinde kesintinin Kumköy´deki ana savakta bakım, onarın ve temizlik nedeni ile yapılacağını duyurdu.

Baski ağzı ile yapılan açıklamada ?Bandırma´nın içme suyu ihtiyacının karşıladığı Gönen Kumköy Regülatöründe bulunan su alma yapısının ağzında meydana gelen tıkanmadan dolayı temizlik çalışması yapılması için 15: 00 ile 23: 00 saatleri arasından su kesintisi yapılacaktır. Bu sebeple yüksek kesimlerde bulunan yerleşimlerde su sıkıntısı yaşanabilir.? Dedi.

Dün, kentin ?EN? leri arasında gösterilen muhterem´in kapak takıntısı nedeni ile Nato caddesi üzerinde yaşanan sel krizi, Kaymakam Tuncay Sonel´in duruma müdahalesi ile çözüm bulurken, Planlı kesintinin anonsunu vermeyen Ba-ski´de Bandırma halkına kendini tanıtmak adına böyle bir uygulamaya girdiği görülüyor.

Evet, biliyoruz, ?Balıkesir Benim Şehrim´ sloganı çıkılan yolda 20 ilçe ile Bandırma´nın su bedellerini yan yana koyduğumuzda, Sizin Balıkesir´iniz ile bizim gördüğümüz arasında çok fark var.

Bandırma´nın susuzlukla mücadele günleri geçmiş Belediye Başkanlarından Durgut Ergin dönemine dayanıyor. Yine bildiğimiz kadarı ile Merinos mülkiyeti içine yapılan Depo-Arıtma kompleksinin kapasitesi Bandırma´nın bir günlük su ihtiyacını karşılıyor.

Planlı temizlik için sizin verdiğiniz süre 8 saat?

Sanırım birileri Bandırma halkı ile ya kafa buluyor, Ya da ortalık yerde gelişi güzel kazdığı yolların kendisini yeterince tanıtmadığı kanısı hakim?

Tamam, tamam Ba-ski  seni tanıdık, gelecek yıl kentin ?EN? leri seçiminde birincisin?

/resimler/2016-1/21/2207575580999.jpg



Anahtar Kelimeler: Kimin haberi
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı