Kimsesizlerin kimsesi gibi...

Kimsesizlerin kimsesi gibi...

Başkan Tolga Tosun, yaşanan krizin asgariye indirilmesi adına elinden geleni yapıyor

Yaşanan olaylar sonucu "Evdekal" çağrısı ile zorunlu mazereti olmayanların evlerine kapandığı şu günlerde Valilik, Kaymakamlıklar ve Belediyelerin sorunları asgariye düşürme noktasında verdikleri çaba takdire şayan.

Bandırma'da başta sağlık teşkilatı olamak üzere, çözüm odaklı mesai veren kurumların konut öncelikli  ihtiyaçların karşılanması, evlerinde krizi takip eden vatandaşların takdiri alıyor.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, gündemi yakından takip edip çözüm odaklı hamleleri Devlet Hastanesine gerçekleştirdiği malzeme temini sonrası, bakımı mücbir sebeplerden ihmal edilen Ayyıldız Mahallesi eski çöplükte yaşanan sokak hayvanlarıda fatdalandı.

Başkan Tosun, unutulmuşluktan kaynaklanacak mağduriyetlere müdahale anlamında bizzat Eski Çöplüğe giderek "Eski Çöplük melekleri" olarak sosyal paylaşımlarda kendilerinden övgü ile bahsedilen sokak hayvanlarını bizzat elleri ile besledi.

Başkan Tolga Tosun, Eski Çöplük'teki sokak hayvanlarının aynı bölgede, birlikte ve özgürce yaşamalarının bir anlamda hayvan hakları açısından son derece sevindirici, ayrıca iskan alanlarından uzak bir alanda verilen yaşam kavgasının, köpeklerden korkan vatandaşlar açısından da son derece olumlu bir düşünce olduğunu ifade etti.

Başkan Tosun, Eski Çöplük'te yaşanan sokak hayvanlarını bakımını üstlenen "Eski Çöplük Melekleri." sosyal paylaşım gurubunun çalışmalarınıda takdirle izlediklerini vurgulayarak, "Kendilerine her daim yardımcı oluyoruz, bu katkımız bundan böyle artarak sürecektir." dedi.



Anahtar Kelimeler: Kimsesizlerin kimsesi ...
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli