Kına Gönen’de, Düğün Bandırma’da Balayı Mısır’da

Kına Gönen’de, Düğün Bandırma’da Balayı Mısır’da

Gönen’ in tanınmış sevilen ailelerinden Mine & Özkan Dereli’ nin oğulları Batuhan ile Gönen’ in sevilen saygın ailelerin den (Foto Bahar) Atilla & Berrin Ziya çiftinin kızları Serra Ziya ile yaşamlarını birleştirdiler.

Gönen’ in tanınmış sevilen ailelerinden Mine & Özkan Dereli’ nin oğulları Batuhan ile Gönen’ in sevilen saygın ailelerin den (Foto Bahar) Atilla & Berrin Ziya çiftinin kızları Serra Ziya ile bir birlerini severek evlenmeye karar vermişler.

Ailelerinde onayını alan Serra & Batuhan Gönen Dilmaç Kır Bahçesinde yapılan Kına gecesinde arkadaşları ve aile dostları ile doyasıya eğlenirken Geceye (LAL) dans gurubunun gösterileri ayrı bir renk kattı. 

Bandırma Ekol Bahçe’ de yapılan Görkemli düğün de Serra (Ziya)& Batuhan Dereli çifti iyi günde, kötü günde birbirlerinin yanında olacaklarını ve bir ömür beraber geçireceklerinin sözünü verirken genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. 

“Allah herkese mutlu bir yuva kurmayı nasip etsin diyen genç çift bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm akraba, dostlarımıza ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dediler. 

Arkadaşları Düğün’ den sonra Serra &Batuhan Dereli çiftini balayı için MISIR’ a uğurladılar.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı