Kınama

Kınama

Balıkesir Büyükşehir Gazeteciler Derneğinden

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR  GAZETECİLER DERNEĞİ

26 Nisan 2016 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanı Ender Biçki ve Balıkesir Koordinatörü milletvekillerinin katılımı ile düzenlenen basın toplantısında basın mensuplarına karşı partililerce yapılan sözlü sataşmayı büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.

Özellikle basın toplantısının soru-cevap bölümünde yaşanan ?Adam gibi soru sorun? tarzında basın mensuplarına yapılan sataşmadan yola çıkarak;

?Basının özgür soru sorma ve cevap alma hakkının her daim savunucusu olarak bilinen ve bu konularda yaptıkları açıklamalar ile basın özgürlüğü için mücadele veren Cumhuriyet Halk Partisi´nin bir veya birkaç mensubunun yaptığı bu sataşmayı esef ile kınıyoruz.

Bu konuda bir veya birkaç kişinin münferiden yapıldığına inandığımız bu çirkin olayın o anda istem dışı ve organize olmadığına olan inancımızı koruduğumuzu ifade etmek istiyoruz.

Basının her zaman ve her yerde özgür iradesi ile haber alma, haberi yayma hakkını bir kez daha hatırlatırken; bu çirkin olaya sebep olanların mağdur ettiği ve toplantı anında hedef gösterdiği meslektaşlarımızın yanında olduğumuzu ve bu tür çirkin saldırıların bir daha yaşanmamasını diliyoruz.?

                              Balıkesir Büyükşehir  Gazeteciler Derneği

                                          Yönetim Kurulu Başkanı

                                                Emrah AYYILDIZ

/resimler/2016-4/27/1306225450184.jpg

 



Anahtar Kelimeler: Kınama
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı