Kıratın altında konuştu

Kıratın altında konuştu

Sokak`ta gereken ilgili göremeyen AKP adayı Şekerci, salon toplantıları ile durum kurtarıyor.

Sokak`ta vatandaştan gerekli ilgiyi göremeyen AKP adayı Recep Şekerci Bandırma`da faaliyet gösteren Samsunlular derneğinde hazırlanan sabah kahvaltısı ile çalışmalarına devam etti.

100 Yıl Mahallesindeki Samsunlular derneğinde gerçekleşen sabah kahvaltısında dernek logoso Kıratın altında oturan Şekerci barışçıl çağrıda bulundu.

AKP Bandırma Belediye Başkan Adayı Recep Şekerci  Samsunlular Derneği’nde partisinin kadın kollarının düzenlemiş olduğu kahvaltıda Samsunlular Derneği’nin bayan üyeleri ile buluştu.

Kahvaltılı toplantıda AKP Bandırma Belediye Başkan Adayı Recep Şekerci’ye başta eşi Fist Layd Arzu ekerci olmak üzere,  AKP Bandırma İlçe Teşkilat Başkanı Eşref Kasapoğlu, Kadın Kolları Başkanı Asiye Bilgin ve bazı parti üyesi eşlik etti.

Kahvaltı sonrası bir konuşan Recep Şekerci konuşmasına kendisini tanıtarak başladı ve neden aday olduğunu açıkladı. Şekerci konuşmasında “2004-2009 AKP döneminde Bandırma Belediyesi bir çok başarılı Belediyecilik hizmetine imza atığını. ``30 Mart’tan itibaren hem Bandırma’da hem de Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin de desteği ile hizmete kaldığımız yerden devam edeceğiz.” dedi.

 Konuşmasında mevcut Belediye yönetimi tarafından 100.Yıl mahallesinde alt yapısı olmayan yollara sadece gösteriş için asfaltlama yapıldığını vurgulayan Şekerci “Maşallah bugün görüyoruz ki mahallenizde tüm altyapı hizmetleri tamamlanmış, elektrik telleriniz yer altından geçiyor, elektrikleriniz kesilmiyor, doğalgazlarınıza kavuşmuşunuz” demesinden ardından salon sessizliğe bürünerek konuşmasına ”ama bunlar tabi bizim göreve geldiğimizde mahallenizde ilk olarak el atacağımız sorunlar arasında.” dedi.

AKP Bandırma Belediye Başkan Adayı Recep Şekerci, Son dönemde ülkede gelişen Gezi Parkı ve 17 Aralık operasyonlarının dış güçlerin oyunu olduğuna dikkat çekti. Bu sürecin sağduyu ile kardeşliğe zarar vermediği, atlatılması gerektiğini dile getiren Şekerci “30 Mart’ta oy pusulasında 10. sırada olan 10 plakalı şehirde AKP’ye oylarınızı vererek bu oyunu hep birlikte bozacağız.” Dedi.

Fist Layd ilkkez katıldı 

AKP Belediye Başkan adayı Recep Şekerci`nin seçim çalışmalarına Bugüne dek katılmayan Fist layd Arzu Şekerci, AKP kadın kollarının hatırını kıramayarak ilkkez bir siyasi ortamda yer aldı.


 



10bucuk
8.02.2014 18:04:38
fist : yumruk, yumruklamak first : ilk, birinci, baş, başta gelen hahaha FİST !... cuk oturmuş.

KÖYLÜ 10.5
8.02.2014 18:05:33
Kimse kimseyi sevmek mecburiyetinde değil. kim ki kimlik arkasına gizlenirse kendisi aynaya bakmalı!..

  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı