Kırcı´dan bayram ziyareti

Kırcı´dan bayram ziyareti

Erdek´te Partililerine seslenen Milletvekili Sema Kırcı, partililerden yük getiren değil, yük alan partili olmalarını istedi.

 

AKP Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Kurban Bayramı dolayısı ile sürdürdüğü bölge teşkilat ziyaretlerinin Erdek durağında partililere seslendi.

Erdek Başkanı ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile önce Marmara´ya geçen Kırcı, buradaki Bayramlaşma ve temasları ardından Erdek´e geçti.

/resimler/2016-9/13/2019321700242.jpg

Erdek´te kalabalık bir partili grubu tarafından karşılanan Kırcı, Bayram kutlaması ardından gerçekleştirdiği konuşmada Bayram sabahı yapılan hain saldırıyı kınayarak ?Tüm bu çabalar bizi inandığımız yoldan döndürmeyecektir.? Dedi.

Milletvekili Sema Kırcı, Erdek ilçe Başkanlığında yaptığı konuşmada gündeme ilişkin gelişmeleri ve iktidar partisi olarak aldıkları önlemleri anlattı.

15 Temmuz´da yaşanan olaylar sonrası hainlerin bir bir toplandığını, önümüzdeki günlerde ise bunların yerine alınacak kamu personeli sınavları için gençlerin hazır olmaları dileğinde bulundu.

Kırcı, bölge siyasetine değinirken sorumluluk bölgesi güney Marmara da sadece Gönen ve Marmara´nın AKP Belediyesi olduğunu, diğer ilçe belediyelerini de kazanmak için şimdiden çalışmaya başlamak gerektiğini söyledi.

/resimler/2016-9/13/2018584355770.jpg



Anahtar Kelimeler: Kırcı bayram ziyareti
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false